Értékeljük, ha értékel

Értékeljük, ha értékel

Két éve a digitális fejlesztési stratégiánk részeként elindult az e-munkalap, mely idén fontos funkcióval bővült. Immáron lehetőség van általa szervizszolgáltatásunk értékelésére is, ráadásul a kitöltők között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Hogyan legyünk még jobbak? Azért, hogy ezt megválaszolhassuk, szükségünk van az Ön visszajelzésére. Ezért indítottuk el a szokásos vevői elégedettség-méréseink mellett 2020 márciusában a szerviztevékenységünk értékelésének lehetőségét is. Kb. 2 perc alatt megválaszolható az 5, erre irányuló kérdés, és a kitöltők között minden negyedévben értékes ajándékokat sorsolunk ki.

 

 

Az első sorsolás május 28-án zajlott Mezőfi Gábor a Vevőszolgálat, Polyák Tamás a Minőségirányítási- és Umenhoffer Péter a Marketingüzletág igazgatójának jelenlétében. Az alábbi ajándékokat kapják szerencsés partnereink:

1. díj egy darab bruttó 50.000 Ft értékű 25 részes BETA 923E/C25 dugókulcs készlet 1/2'' (cikkszám: 08-015-4005-00), melyet a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. nyert.

2. díj egy darab bruttó 25.000 Ft értékű BETA CP15L műanyag szerszámos láda (cikkszám: 08-015-0015-03), melyet Hoffmann Ádám, Somberekről nyert.

3. díj egy darab bruttó 15.000 Ft értékű 8 részes BETA 1203/D8P csavarhúzó készlet (cikkszám: 08-015-1203-08), melyet a komáromi Solum Zrt. nyert.

 

 

Ezúton is köszönjük minden kitöltőnek a ránk szánt időt, a nyerteseknek pedig gratulálunk!

Ne feledje az Ön visszajelzésére is kíváncsiak vagyunk szervizszolgáltatásunkkal kapcsolatban, amelyet az e-munkalap kiállításáról szóló e-mailünk alján, a linkre kattintva hagyhat meg számunkra. Amennyiben megválaszolja kérdéseinket, Ön is részt vesz a következő negyedévi sorsoláson.

Folyamatosan várjuk nagyra becsült észrevételeit!

 

Fotó: Fekete Gábor, marketingkommunikációs menedzser

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

 

AXIÁL Híradó 2020. 02. szám (+magazin)

 

Megjelent a legfrissebb AXIÁL Híradó! Amennyiben nem kapja kézhez, keresse üzleteinkben vagy lapozza fel online a kiadványt! >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek