CLAAS ARION gépkezelői oktatás Mezőkovácsházán

CLAAS ARION gépkezelői oktatás Mezőkovácsházán

4 darab CLAAS ARION 450 traktor, 6 fő gépkezelő, 1 fő oktató és 1 fő szervizszerelő – címszavakban a héten Mezőkovácsházán tartott gépkezelői oktatás.

 

A mezőkovácsházi Új Alkotmány Mezőgazdasági Szövetkezet az idei évben 4 darab CLAAS ARION 450 típusú erőgéppel bővítette gépparkját, ennek apropójából a héten kihelyezett gépkezelői oktatást tartott Baranyi Péter, a CLAAS traktorok szervizmérnöke a Partner gépkezelőinek.

Az 1 napos oktatás az Új Alkotmány Mezőgazdasági Szövetkezet telephelyén zajlott. A délelőtt folyamán ismertette Péter a megvásárolt traktortípusról elengedhetetlenül szükséges alapokat, átadta a gép pontos kezeléséhez nélkülözhetetlen információkat. Mint mindig, most is interaktív képzésben lehetett részük a résztvevőknek, a felmerült kérdéseikre azonnal választ kaptak az oktatótól.

 

 

Délután az ismeretek gyakorlati bemutatására fókuszáltak, a 6 fős gépkezelői gárda a saját traktorjaikon nézhette végig, tapasztalhatta ki az oktató instrukciói alapján a gép pontos beállításait, és beszélték meg az esetleges hibák elkerülési lehetőségeit és megoldását.

 

 

Biztosak vagyunk benne, hogy a tanulásra fordított idő és energia hosszú távon meghozza gyümölcsét! Nem véletlenül emeljük ki olyan gyakran a gépkezelői kurzusokon való részvétel fontosságát! A gépeket a jó gazda gondosságával kell használnunk, és azt a traktorunk / kombájnunk / munkagépeink is meghálálják!

 

Az aktuálisan meghirdetett gépkezelői kurzusainkat weboldalunkon megtalálják ITT!

A gépeinkkel kapcsolatban további információkkal a területileg illetékes CLAAS gép értékesítő kollégáink állnak szíves rendelkezésükre!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, AXIÁL Kft. marketingmenedzser

Képek: Szász Attila, AXIÁL Kft. területi képviselő

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek