Állásbörze az infópultnál

Állásbörze az infópultnál

Mindig nagy figyelmet fordítottunk csapatunk kialakítására, illetve az utánpótlásnevelésre. Ennek szellemében az AgrárgépShow D pavilonjában most is várjuk azokat a látogatókat, akik érdeklődnek nyitott pozícióink iránt.

Kínálatunkban jelenleg a Vevőszolgálat üzletágunk állásajánlatai dominálnak, melyek a következők: mobil szervizszerelő, alkatrész értékesítő, alkatrész kiszállító. Több telephelyünkre is keresünk kollégákat és az egyes pozíciókon belül is vannak különbségek.

Mobil szervizszerelő munkatársat keresünk Kerecsend, Pécs, Szekszárd, Tatabánya, Dombóvár telephelyekre. Ugyancsak mobil szervizszerelő munkakörbe, de villamossági végzettséggel rendelkező kollégát keresünk Üllő és Baja központokba. Szintén Üllőre, de az építőgépes csapatba keresünk mobil szervizszerelő munkatársat.

Alkatrész értékesítő munkatársat keresünk Kerecsend, Székesfehérvár, Tatabánya, Zalaegerszeg telephelyekre. Alkatrész kiszállító kollégát szeretnénk Nyíregyházára felvenni.

 

 

Miért jó az axiálos csapat tagjának lenni?

Korszerű műhelyekben, minőségi eszközökkel dolgozhatsz.

Biztosítjuk a munkaruházatot és a védőfelszerelést, valamint a szükséges kommunikációs eszközöket, mint például laptopot vagy a mobiltelefont.

A piacon elismert, népszerű márkákat és géptípusokat ismerhetsz meg, melyekhez zavartalan alkatrészellátás és mérnöki támogatás is párosul.

Tudásodat mindig naprakészen tarthatod, mert gyártói, külföldi- és belföldi továbbképzésekre is lehetőséged nyílik.

 

Kerülj képbe! Légy az AXIÁL csapat tagja!

Az egyes pozíciókról az axialkarrier.hu oldalon olvashatsz bővebben, illetve a 2019. január 23. és 26. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow szakkiállításon, a Hungexpo D pavilonjában, az infópultnál kaphatsz több információt!

Elérhető

Kapcsolódó cikkek