Aktuális nyitvatartási rend május 4-től

Aktuális nyitvatartási rend május 4-től

Véget ért a koronavírus miatti országos kijárási korlátozás, vidéki üzleteink ismét hétköznap és szombaton 07:00 és 16:00 óra között tartanak nyitva, míg vasárnap zárva vannak. Ezen nyitvatartási rend alól egyedül az üllői alkatrészbolt képez kivételt.

Az AXIÁL Kft. Magyarországon található 18 alkatrészüzlete a koronavírus előtti szokásos rend szerint tart nyitva hétköznap 07:00 és 16:00 óra között, illetve a mezőgazdasági munkavégzés szezonalitása miatt hétvégi nyitvatartást tart szombaton 07:00 és 16:00 óra között.

Ezen nyitvatartási rend alól egyedül a Pest megyében található üllői alkatrészüzletünk képez kivételt, mely a kijárási korlátozás hatálya alatti területen helyezkedik el. Az üllői axiálos bolt hétköznap és szombaton is 07:00 és 15:00 óra között várja a vásárlókat, vasárnap szintén zárva tart.

Valamennyi üzletünkben továbbra is egyszerre maximum két eladó és két vásárló tartózkodhat, mindenki köteles a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni, illetve egyéb vírusvédelmi intézkedések terén a kormány és a mindenkori önkormányzati intézkedések a mérvadóak.

Üzleteink elérhetőségeit ITT találhatja meg!

 

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek