A szerencsés 10.000. webshop vásárló

A szerencsés 10.000. webshop vásárló

Olvasóink már tudják, hogy igyekszünk méltányolni partnereink belénk vetett bizalmát. Most is ez történt, amikor a 10.000. webshop vásárlónkat egy 50.000 Ft értékű, üzleteinkben levásárolható utalvánnyal leptük meg.


A szerencsés nyertes Fekete János Kecskemétről, aki összesen bruttó 21.336 Ft-ért adta le rendelését 2018. április 5-án 8 óra 56 perckor. A kosár tartalma három darab akciós termék volt: egy állítható villáskulcs, egy karos zsírzó készlet és egy vízpumpa. Az alkalomból megkerestük partnerünket, hogy röviden meginterjúvoljuk internetes vásárlási szokásairól.

 

A képen Csányi Károly, ügyfélkapcsolati vezető és Fekete János, a 10.000. webshop vásárló

 

Mióta áll kapcsolatban az AXIÁL Kft.-vel?
Évszámra pontosan nem tudnám megmondani, de körülbelül 5-6 éve vásárolok a vállalat üzleteiben.


Mióta használja a webshop.axial.hu weboldalt? Mennyire elégedett vele?
A weboldalt most először használtam, annak ellenére, hogy nagyon gyakran vásárolok webes felületen. Azt nem számítva, hogy nyertem, elégedett voltam, mert gyorsan és rugalmasan jutottam a kiválasztott termékekhez.


Jellemzően milyen termékeket rendel internetről és melyekért látogat el személyesen az üzletekbe?
Többnyire szerszámokat, kenőanyagokat, házkörüli eszközöket és azokat a termékeket, amelyet már ismerek, internetes felületen veszek meg. Üzletbe csak akkor megyek, ha alkatrészre vagy valamilyen nagyobb berendezésre van szükségem.


Ajánlaná-e másoknak is az AXIÁL webáruházának használatát? Miért?
Igen, ajánlanám a weboldalt mert, tetszetős, könnyen és gyorsan kezelhető, jó a kereső funkciója, és tartalmaz minden képi és szöveges információt, ami a vásárlás eldöntéséhez kell. Ráadásul mindez a nap 24 órájában elérhető.

 

Fekete János nyereményét Csányi Károly, ügyfélkapcsolati vezetőnk adta át. A nyertes nem tétovázott, azonnal le is vásárolta a nyereményt, így lett büszke tulajdonosa egy 5 részes kőzet- és betonfúró készletnek, egy erősített, kétkezes popszegecsfogónak, egy önzáró kulcsnak, egy metrikus hézagmérőnek, egy feszítővasnak és egy kalapácsnak.

 

Köszönjük a vásárlást és az interjút!

 

Kép: Botka Imre, boltvezető
Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek