A MANAX Kft. kollégái Marktoberdorfban jártak

A MANAX Kft. kollégái Marktoberdorfban jártak

A MANAX Kft. néhány kollegája február közepén meglátogatta a mezőgazdasági csúcstechnikákat gyártó Fendt gyárat, ahol megismerkedhettek a német precizitással és gyártástechnológiával.

A MANAX munkatársai azért utaztak a bajorországi Marktoberdorfba, hogy megnézzék, hogyan készülnek a Fendt traktorok. A csapat most járt először a nagy múltú cég komplexumában, és lenyűgözte őket a látvány. Mindent a Fendt gyárt az erőgépekhez, a fogaskerekektől kezdve egészen a váltó összeszereléséig.

A bajai központú cég bérgépparkjában a Fendt 300, 700, 800 és 900 széria gépei egyaránt megtalálhatók. Ezen traktorok óriási előnye, hogy bármilyen munkaműveletben 15-30%-os fogyasztáskülönbség figyelhető meg a Fendt erőgépek javára a versenytársakhoz képest, tudjuk meg Molnár Csabától, a MANAX Kft. gépkezelőjétől.

 

Molnár Csaba, a MANAX Kft. gépkezelője - kép: Fekete Gábor, marketingmenedzser

 

A Marktoberdorfban gyártott márkát jellemzően kis- és nagygazdaságok is előszeretettel használják, ugyanez igaz a gépbérletre is. Sok esetben a bérlő, a gépkezelő, a vállalkozás tulajdonosa is egyben. Bár igaz, hogy a Fendt gépek bérlése nem a legolcsóbb, a kiadott többlet viszont hamar megtérül a fentebb említett jobb fogyasztás miatt.

Nem utolsó sorban pedig, aki egy olyan nagy értékű erőgép vásárlásán gondolkozik, mint egy Fendt, annak jó lehetőség a MANAX szolgáltatásait igénybe venni, hiszen a vételár töredékéért üzemi körülmények között, saját maga tapasztalhatja ki az adott típust képességeit.

 

További információt a Fendt traktorok bérleti lehetőségeiről a MANAX Kft. területi képviselőinél kaphat!

 

Szöveg: Koprivanacz Tamás, termékfelelős

 

Kép: MANAX Kft.

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek