ECHO láncfűrészek: megbízható, japán, széles benzinmotoros kínálat

ECHO láncfűrészek: megbízható, japán, széles benzinmotoros kínálat

Az ECHO a kertészeti és erdészeti kisgépek széles skáláját gyártja, melyek az AXIÁL kínálatában is elérhetők. Októberben két láncfűrészt is ajánlunk figyelmébe!

A japán ECHO kertészeti és erdészeti kisgépek teljesítményüknek, megbízhatóságuknak és minőségüknek köszönhető nagy ismertségre tettek szert Nyugat-Európában. Az AXIÁL Kft. is ezért döntött a márka termékeinek forgalmazása mellett, melyet hozzávetőleg három éve kezdett meg először eseti jelleggel, majd az érdeklődésnek köszönhetően egyre nagyobb volumenben.

Az ECHO a kertészeti és erdészeti kisgépek széles skáláját gyártja, melyek az AXIÁL kínálatában is elérhetők, de az idei őszi-téli időszakban kiemelt figyelmet szentelünk azon a benzinmotoros, 40-50 köbcentis, rezgéscsillapítással rendelkező láncfűrészeknek, melyeket jellemzően a mezőgazdasági ügyfélkörünk kedvel és nagy megelégedéssel használ.

 

 

2023. évi októberi Alkatrész Ajánló magazinunkban is láthatja, vagy akár üzleteinkben és webáruházunk oldalán is megtekintheti két kiemelt ECHO láncfűrész termékünket.

Az ECHO CS-3510ES/35 típusú gép (Cikkszám: 18-022-3510-00) kifejezetten sokoldalú, könnyen kezelhető és indítható farmer kategóriás gép rezgéscsillapított kivitelben. 2,1 lóerős motorteljesítmény, 35 cm-es láncvezető jellemzi. Aktuális ár, illetve tovább információ a láncfűrészről >>

Az ECHO CS-501SX/40 típusú berendezés (Cikkszám: 18-022-0501-00) osztályában vezető, könnyű professzionális benzines láncfűrész, elegendő erővel bármilyen kemény munkához. 3,5 lóerős motor, 40 cm-es láncvezető jellemzi. Aktuális ár, illetve tovább információ a láncfűrészről >>

Az ECHO termékekről bővebben prospektusunkban olvashat az alábbiakban!

 

 

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Lektorálta: Mikó Zsolt, termékmenedzser

Forrás, kép: ECHO

Elérhető

Kapcsolódó cikkek