Védelmi Napok

Védelmi Napok

Tudta, hogy a Manitou több mint 30 éve kínál megoldásokat a hadseregnek? Ezt hallva talán nem lepődik meg, hogy tavaly júniusban a Manitou Csoport ún. „Defense Days”, azaz Védelmi Napok elnevezésű rendezvényt szervezett Franciaországban, Ancenis-ben.


A cégcsoport közel 120 országban 1400 márkakereskedőn keresztül ápol kiváló kapcsolatot ügyfeleivel, amelyek közé nem egy hadsereg is tartozik. Olyan területeken használják a gépeket, mint például a katonai logisztika, a légiforgalmi karbantartás és természetesen az építkezéseken, épület-karbantartásoknál, valamint a raktározás területén.


A Manitou gépei durva terepen is megállják a helyüket és megfelelnek a tengerentúli műveleti követelményeknek is. Egyedi megoldásokat kínál a személyi emelés területén is, amely tökéletesen illeszkedik a polgári és katonai repülés speciális szükségleteihez. A tartozékok széles választéka és az univerzális csatlakozó rendszer a gépeket sokoldalúvá teszi. A Manitou nem utolsó sorban olyan berendezéseket kínál, melyek kiválóak a földön lévő fegyveres erők támogatásához, gondolnak itt a készletezés, a raktározás és tárolás folyamataira.

 


A kifejezetten a fegyveres erők számára kifejlesztett Manitou Csoporthoz tartozó Manitou, Gehl és Mustang gépeket több más ipari partner gépeivel egyetemben mutatták be a Védelmi Napokon. Ilyen partnerek az Essonne Sécurité, a Scania, a Sides, a Kohler-Sdmo és a Losberger vállalat.


A rendezvényen 10 különböző ország hadseregének mintegy 30 tagja volt jelent, köztük olyan intézmény, mint a Gicat (Groupment des Industries Francaises de Défense et de Sécurité Terrestes et Aéroterrestres), azaz a francia földi és légi biztonsági intézmények csoportja. A program keretében meglátogatták a gyár- és logisztikai központokat és bemutatókat tartottak.


A rendezvény gondolata egyébként nem egyedülálló, sőt hatalmas érdeklődés övezi az ilyen jellegű eseményeket. A téma csúcskiállítása az Eurosatory, melyet 1967 óta rendeznek meg kétévente. 2018 júniusában ismét megnyitja kapuit a nemzetközi szárazföldi és légiforgalmi, védelmi és biztonsági kiállítás, hogy a szegmens teljes kínálatát összegyűjtse és bemutassa.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser
Forrás és kép: Manitou Life 12. szám
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Sikeres az üzlet a Manitounál


Michelin Denis a Manitou BF elnök-vezérigazgatója bejelentette: „A csoport a 2017-es üzleti évet 19%-os forgalomnövekedéssel, 1,591 milliárd euróval zárta, megerősítette piaci pozícióit és bővítette tevékenységét Franciaországon kívül.” >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek