Újabb gyártó termékeivel bővül GPS eszköz kínálatunk

Újabb gyártó termékeivel bővül GPS eszköz kínálatunk

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a 2018-as évtől újabb gyártó termékeivel bővül GPS eszköz kínálatunk. Részletekről a 2018. január 24. és 27. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow kiállításon, illetve utána

Mint bizonyára tudja, 2013 óta kínálunk precíziós növénytermesztési GPS eszközöket partnereinknek. Mindig is különös figyelmet fordítottunk erre az innovatív, jövőbe mutató technológiára. Célunk a kezdetektől fogva az volt, hogy ezen a területen is a legkorszerűbb, legjobban használható, partnereink igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat kínáljuk. Ezzel a céllal építettük meg 2014. novemberére az országos lefedettséggel bíró, nagy pontosságú RTK korrekciós jelet biztosító mAXI-NET rendszerünket is. 

 

 

Ahogy az idő halad, a technológia fejlődik, és egyre többen használják azt, időről-időre újabb igények fogalmazódnak meg. Szeretnénk ezeknek az igényeknek is megfelelni, sőt, ha lehet, szakmai tapasztalatunkra alapozva egy kicsit a jövőbe is tekinteni, hogy a mindenkori legkorszerűbb, szakmailag megalapozott technológiát tudjuk elhozni partnereinknek. Ehhez elengedhetetlen egy hasonló szemléletű, innovatív, technológiailag élenjáró beszállítóval való együttműködés. 

Ezért nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, 2018-tól a nemzetközi szinten is egyik legmeghatározóbb, leginnovatívabb mezőgazdasági GPS eszköz gyártóval és szolgáltatóval kezdünk együttműködésbe. Biztosak vagyunk benne, hogy ennek köszönhetően olyan megoldások válnak partnereink számára elérhetővé, melyek segítenek a precíziós növénytermesztésben való tovább lépésben, és a technológia előnyeinek nagyobb mértékű kihasználásában. 

Az új együttműködő partner megjelenése természetesen nem érintheti hátrányosan korábbi vásárlóinkat, hiszen a jövőben is mindent meg fogunk tenni a korábban tőlünk vásárolt GPS eszközök problémamentes üzemeltetésért. 

 

Amennyiben szeretne többet megtudni az új együttműködő partnerünkről, illetve GPS eszközeinkről, keressen minket az AgrárgépShow-n január 24. és 27. között a Hungexpo D pavilonjában!

 

Szöveg: Dr. Mesterházi Péter Ákos, precíziós gazdálkodási csoportvezető

Kép: Pixabay

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek