Új alkatrészmenedzser a Hyundai-nál

Új alkatrészmenedzser a Hyundai-nál

A Hyundai (Hyundai Construction Equipment Europe - HCEE) új alkatrészmenedzsert nevezett ki a lengyel származású Agnieszka Kilshaw személyében. A továbbiakban Ő felel az építőipari és anyagmozgató gépekhez kapcsolódó alkatrészellátás szervezéséért.

Agnieszka 13 éves tapasztalattal rendelkezik az alkatrész-értékesítés területén. Korábban az üzletfejlesztés, a kulcsfontosságú számlavezetés és logisztikai területén is dolgozott különböző vállalatoknál. Az alkatrészmenedzser közvetlenül a HCEE ügyvezetőjének, Alain Worpnak tesz jelentést. Agnieszka lengyel származású, folyékonyan beszél lengyelül, angolul és franciául.

 

Alkatrészüzletág: fontos pillére a HCEE sikerének

„A Hyundai vállalatnál az Alkatrészüzletág a valódi hajtóerő. Ez egy olyan oszlop, amely nélkül nem tudunk működni, mivel az összes többi részleg hatékonyságának és gyorsaságának függvénye. Az elképzelésem nagyon világos. A fő pillérek a magas szintű alkatrész hozzáférhetőség, a szervizhatékonyság és az általános ügyfélelégedettség. Mint minden vállalkozás a piacon, igyekszünk jobb eredményeket elérni és növelni a vállalatot. Az Alkatrészüzletág esetében azonban a legfontosabb az ügyfélszolgálat és az elégedettség. Mindenképpen szeretnénk ismerni ügyfeleinket és szükségleteiket és hosszú távú kapcsolatot kialakítani velük, amelyek révén együtt mozdíthatjuk előre a márkaképet és a HCEE-t az építőipari piac legjelentősebb szereplőjévé. Tudom, hogy a csapatommal együtt bizonyítani tudjuk termékeink és személyre szabott szolgáltatásaink minőségét” – mondta Agnieszka Kilshaw.

 

„Örülünk, hogy üdvözölhetjük Agnieszka Kilshawt a Hyundai családjában” – mondta Alain Worp, a HCEE ügyvezető igazgatója. „Azzal, hogy vezető szerepet szánunk az alkatrészmenedzsernek, az a szándékunk, hogy szeretnénk jó kapcsolatot kialakítani és fenntartani az ügyfeleinkkel, és meghaladni a várakozásaikat. A vadonatúj 13 ezer négyzetméteres raktárunk a belgiumi Tessenderloban egy olyan elem, amely segíteni fog e cél elérésében.”

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Hyundai / HCEE

Elérhető

Kapcsolódó cikkek