Trimble GFX-350 + NAV-500 antenna, most kihagyhatatlan áron!

Trimble GFX-350 + NAV-500 antenna, most kihagyhatatlan áron!

Különleges lehetőséget kínálunk a Trimble GFX-350 sorvezetők beszerzésére, most az év egyik legkedvezőbb akciójában!

A méltán népszerű készülék utoljára elérhető el ekkora kedvezménnyel, nem érdemes kihagyni ezt a páratlan alkalmat! A sokak által preferált sorvezető már rengeteg gazdálkodó munkáját könnyítette meg, ami nem csoda, hiszen tökéletes belépési lehetőséget kínál a precíziós gazdálkodás iránt érdeklődök számára!

Miért érdemes a Trimble GFX-350-es eszközt választani a NAV-500 antennával?

A sorvezető segítségével munkagépvezérlések széles palettája válik elérhetővé: használatával megoldható a munkagépek ISOBUS kommunikációs csatornán keresztül történő vezérlése, továbbá a sorosporti protokoll és a Field-IQ vezérlő egységgel történő alkalmazás is megoldható, miközben a készülék alkalmas terv alapján történő kijuttatásvezérlésre, több anyag egyidejű kijuttatására, valamint automatikus felhőalapú adatszinkronizálásra (AutoSync) is.

Az eszköz könnyedén továbbfejleszthető automatikus kormányzással, valamint dőléskompenzált sorvezetéssel is. A Trimble NAV-500 antennával elérhető legtágabb csatlakozási pontosság is csak 15 cm, NAV-900 antenna és Sierra RV55 modem segítségével viszont az RTK pontosság is elérhető, valamint az AutoPilot MotorDrive automata kormányzási megoldás is választható.

Főbb jellemzők:

  • Kompakt kialakítás 7 coll (17,8 cm) átmérőjű érintőképernyővel
  • Könnyedén elsajátítható kezelés az Android operációs rendszernek köszönhetően
  • Trimble Precision IQ (PIQ) kezelőfelület a munkavégzéshez
  • A készlet tartalmazza: Trimble NAV500 vevő + dőléskompenzáció- és kormányvezérlő modul
  • Beépített WiFi egységgel rendelkezik
  • Kompatibilis EZPilot kormányautomatikával
  • Az újgenerációs RTKjelek vétele mellett az orosz GLONASS rendszer jeleit is tudja fogadni
  • Ingyenes EGNOS korrekcióval 1520 cm-es csatlakozási pontosság érhető el
     

Az akcióban limitált, összesen 20 darab Trimble GFX-350 sorvezető erejéig érhető el, a rendelések beérkezésének sorrendjében.  Az akció időtartama: 2021. január 31., illetve a készlet erejéig.
 

A tájékoztatás nem teljeskörű, az árakért és a pontos részletekért keressék bizalommal a területileg illetékes precíziós gazdálkodási kollégáinkat!

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek