Trimble a kínálatunkban

Trimble a kínálatunkban

Korábban már tájékoztattuk arról, hogy az idei évtől cégünk a Trimble mezőgazdasági GPS eszközök, illetve az általa felépített, a precíziós növénytermesztéshez kapcsolódó szolgáltatásokat kínáló „Vantage” márka hazai forgalmazója lett. 

Az utóbbi napokban több partnerünk jelezte, hogy bizonyos – elsősorban internetes – felületeken megalapozatlan találgatások, valótlan információk jelentek meg az Axiál Kft. Topcon és Trimble forgalmazásával kapcsolatban. 

Engedje meg, hogy ezennel tájékoztassam Önt a valós helyzetről:

 

• Cégünk 2018-tól a Trimble mezőgazdasági GPS eszközök és a Vantage szolgáltatások hazai forgalmazója.

• A korábbi Trimble forgalmazó szerződése felbontásra kerül. 

• A Trimble márka átvétele nem jelenthet hátrányt a Topcon GPS eszközt használó partnereink számára. Az új márka nem a Topcon helyett, hanem mellé kerül a kínálatunkba.  Továbbra is teljes körű támogatást biztosítunk Topcon-t használó partnereink számára.

• Az új együttműködés a Trimble és az Axiál közös szándékával jött létre. A Trimble nemzetközi szinten piacvezető az utólagos mezőgazdasági GPS eszközök piacán. Komoly erőforrásokat fordít fejlesztésre. Ennek megfelelően szeretne minél sikeresebb lenni a piacon. Az elmúlt három évben a hazai piacon nem érték el az elvárt növekedést. Hisznek benne, hogy egy olyan nagy gépforgalmazóval, mint az Axiál Kft., aki komoly infrastruktúrát épített ki a GPS eszközök értékesítésére, üzemeltetésre, szervizelésére, ezt a célt el fogják érni a jövőben. 

• Mi egy erős, innovatív partnert látunk a Trimble-ben. Számos fejlesztésük - mint pl. a Vantage szolgáltatások - nagy mértékben összevág a mi általunk is megkezdett fejlesztési iránnyal. Kézenfekvő tehát nem ennek fejlesztésére, hanem partnereink jobb, hatékonyabb kiszolgálására fordítani erőforrásaikat. 

• Számos az Axiál Kft. által forgalmazott erő és munkagép kompatibilis a Trimble GPS megoldásokkal, több ún. „Trimble Ready” (Trimblé-re előkészített) felszereltséggel hagyja el a gyárat. Ezeknél a gépeknél lényegesen kevesebb idő alatt építhető ki a GPS-es vezérlés Trimble eszközökkel. Az így megtakarított idő lehetővé teszi, hogy több partnerhez jussunk el, előbb tudjunk rendelkezésre állni. 

 

Egyúttal szeretném tájékoztatni, hogy a precíziós gazdálkodási csoportunk már 43 főt foglal magába – a 13 központi kolléga (területi képviselők, mérnökök, kiemelt szerelők, termék menedzserek, térinformatikai fejlesztő) mellett 30 GPS szerviz szerelő kolléga áll partnereink rendelkezésére ország szerte. Elmondható, hogy az ország szinte bármely pontjáról 50 km-en belül megtalál minket!

Meggyőződésünk, hogy ez az infrastrukturális háttér alapvetően meghatározza GPS-es vonalunk sikerét. Ahogy eddig is, ez a háttér a jövőben is partnereink rendelkezésére fog állni, mint ahogy a technológia és partnereink iránti elkötelezettségünk sem fog változni!

 

Ha kérdése lenne a fentiekkel kapcsolatban, kérem keresse bizalommal kollégáinkat!

 

Mesterházi Péter Ákos, precíziós gazdálkodási csoportvezető

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek