Topcon forgalmazás befejezése

Topcon forgalmazás befejezése

Befejezzük 2018. június 16-ával a Topcon mezőgazdasági GPS eszközök forgalmazását, erre vonatkozó kizárólagos kereskedelmi szerződésünk megszűnik. Partnereink kiszolgálását Topcon eszközökkel a készlet erejéig áll módunkban megtenni.

Tisztelt Partnerünk!

 

Ahogy arról korábban tájékoztattuk Önt, az idei év elejétől megkezdtük a Trimble mezőgazdasági GPS eszközök hazai forgalmazását. Tettük ezt azzal a szándékkal, hogy korszerű, minden igényt kielégítő GPS eszköz kínálatot és azok használatához hátteret biztosító szolgáltatási és szoftveres hátteret tudjunk nyújtani partnereink számára. Az elmúlt időszak kedvező tapasztalatai megerősítették, hogy a Trimble GPS eszközök mind minőségükben, mind funkciójukat tekintve kiváló színvonalat képviselnek, a gyártó által biztosított infrastrukturális és támogatói háttér szintén meggyőző.

Részben ennek következményeként, 2018. június 16-ával a Topcon mezőgazdasági GPS eszközök forgalmazását befejezzük, erre vonatkozó kizárólagos kereskedelmi szerződésünk megszűnik. Partnereink kiszolgálását Topcon eszközökkel a készlet erejéig áll módunkban megtenni, ezt követően Trimble eszközökkel állunk partnereink rendelkezésére.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a váltás hátterében elsősorban olyan okok állnak, melyek közvetlenül nem partnereinket, hanem minket, mint forgalmazót érintenek, a Trimble által biztosított háttér hatékonyabb működést tesz lehetővé számunkra. A gyártó nagyon sok erő- és munkagéphez biztosít kész, letesztelt, ún. „plug-and-play” gépspecifikus megoldást. A termék garantált gyári minőségű, pontosan úgy fog működni, ahogy azt a gyártó megtervezte. Nagy információs és tudás bázist biztosít, mely lehetővé teszi a technikai kérdések gyors megválaszolását, az esetleges problémák gyors megoldását, illetve az értékesített GPS rendszerek rövidebb ideig tartó beszerelését.

Mindezek következménye pedig, hogy egységnyi idő alatt több partnerünket tudjuk kiszolgálni, még hamarabb tudunk reagálni az Önök megkeresésére, magasabb színvonalon tudjuk támogatni a GPS eszközök használatát!

Nagyon sok korábbi, Topcont használó és új partnerünk választotta már az új márkánkat és vásárolt tőlünk Trimble GPS eszközt, de meglévő, Topcon GPS eszközt használó partnereink további támogatását is fontosnak tartjuk, bármilyen kérdés kapcsán állunk az ő rendelkezésükre is – szaktudásunkkal, szervizkapacitásunkkal, ill. a szükséges alkatrészekkel.

 

Üdvözlettel:

 

Dr. Mesterházi Péter Ákos

precíziós gazdálkodási csoportvezető

Elérhető

Kapcsolódó cikkek