Tavaszi állásbörze a Szent István Egyetemen

Tavaszi állásbörze a Szent István Egyetemen

Ismét megnyitja kapuit a Szent István Egyetem Állásbörzéje, ahol az AXIÁL Kft. standját és kollégáit is megtalálhatják az érdeklődők. A programra nem egész egy hét múlva 2018. április 18-án, Gödöllőn az egyetem aulájában kerül sor.

Az allasborze.szie.hu honlap szerint 77 munkáltató és több mint 1000 álláslehetőség várja a látogatókat, akik emellett számos előadást hallgathatnak, illetve tanácsadáson vehetnek részt. A programok azt a célt szolgálják, hogy az álláskeresők a lehető legkellemesebb benyomást kelthessék a leendő munkaadójukban.


Lesz ingyenes önéletrajzfotó-készítés, önéletrajzírási tanácsadás, magyar és idegen nyelvű próbainterjú, pályaorientációs grafológia, sminktanácsadás, számítógéppel támogatott pályatanácsadás, stb. Repka Ágnes, HR szakértő, munkajogi szakokleveles tanácsadó arról tart előadást, hogyan határozzuk meg munkánk értékét, azaz reális bérigényünket. Kárpáti Zsolt, az Aegon Prémium Üzletág csoportvezetője olyan kérdéseket válaszol meg előadásában, mint például: Miért fontos karrier utunk legelején tudatosan dönteni? Mik a legfontosabb szempontok az Y generációnak a munkakeresésnél? Hogyan lehet áthidalni a generációs szakadékot a munkahelyen? Elhangzottak alapján mindenki saját maga állíthatja fel érték- és fontossági sorrendjét, alakíthatja ki hozzáállását.


Természetesen számos ingyenes kiadvánnyal készülnek a kiállítók. A Magyar Honvédség pedig vadászgép szimulátort is hoz az eseményre. Nyereménysorsolást is meghirdetnek a program során a regisztrált látogatók között, sőt útiköltség térítésre is van lehetőség, erről bővebb tájékoztatás az allasborze.szie.hu online kaphat. Magára az állásbörzére nem kell előzetesen jelentkezni, de az egyes tanácsadásokra igen, ezért érdemes korán menni a 10:00-től 15:00 óráig tartó rendezvényre.

 

 

A SZIE Állásbörze keretében rendezik meg a Kooperatív Szakmai Gyakorlati Börzéjét is, ahol az AXIÁL Kft. is kiállít, illetve céges prezentációt tart. Kollégáink is viszik magukkal a vállalatot, továbbá a lehetséges nyitott pozíciókat bemutató prospektusunkat, amelyben elérhetőséget is találhatnak az érdeklődők. A Kooperatív Szakmai Gyakorlati Börze célja, hogy a gyakorlatnak helyet adó vállalatok bemutatkozhassanak, közvetlenül találkozhassanak az egyetemi hallgatókkal és oktatókkal. A hallgatók így könnyebben dönthetnek a gyakorlat helyszínének, valamint a szakmai terület kiválasztásáról, oktatóik pedig könnyebben megismerkedhetnek a pályakezdő mérnökökkel szemben támasztott elvárásokkal.

 

 

A kiállítók rengeteg felkészült álláskeresővel találkozhatnak, hiszen az elmúlt napokban Budapesten Felkészítő Napokat is tartottak, ahol olyan témákat vettek górcső alá, mint „Karriergyilkos hibák az állásinterjún vagy az önéletrajzban”, „Hasznos munkajogi tanácsok”, stb.


A rendezvényen alap-, közép- és felsőfokú végzettséget igénylő munkahelyeket is hirdetnek a cégek, így a betanított munkától, a szakmunkás állásásokon keresztül egészen a diplomás pozícióig találhatnak lehetőséget a munkakeresők.


Az AXIÁL Kft. szeretettel várja az érdeklődőket!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser
Forrás és kép: SZIE Állásbörze

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek