Szántóföldi napot tart a Fendt

Szántóföldi napot tart a Fendt

A Fendt SAATEN-UNION Szántóföldi Nap augusztus 23-án kerül megrendezésre Wadenbrunnban, Würzburg közelében. Idén mintegy 110 Fendt traktor és önjáró gép lesz a helyszínen igazodva a „Jövő a szántóföldön” mottóhoz.

Az állógép-bemutatókon kívül látványos terepi munkák során és egyedi showműsorok keretében is szemügyre vehetik az érdeklődők a gépek képességeit. A Fendt Full-Line program világpremierje és gyakorlati műveletei mellett izgalmas információkat kaphatnak a látogatók a legmodernebb gépekről és technológiákról is.

A mezőgazdasági gépek gyártóinak legnagyobb európai szántóföldi napjának számító rendezvény a Fendt SAATEN-UNION Szántóföldi Napja. A hivatalos nyitás 09:30-kor van, az első program pedig 10:00 órakor veszi kezdetét a Fendt „Jövő a szántóföldön” gépparádéval. Ez követően a látogatók egy egész napot tölthetnek el a Fendt világának felfedezésével a Wadenbrunn gazdaságban, mielőtt az esemény 17:00 órakor zárul.

„Nem létezik még egy olyan rendezvény, mint a Fendt SAATEN UNION Szántóföldi Nap, így ez egy nagyon különleges esemény, nemcsak a látogatóknak, hanem a cégünknek is” – mondja Peter-Josef Paffen, az AGCO/Fendt igazgatótanácsának elnöke. „A Szántóföldi Napon lehetőségünk nyílik arra, hogy koncentrált erőkkel bemutassuk a folyamatosan bővülő, teljes körű programunkat és arra is, hogy a látogatók megtapasztalhassák, milyenek a gépek a gyakorlatban. Megmutathatjuk, hogy az utóbbi néhány hónapban és években keményen dolgoztunk azon, hogyan jelenítsük meg a Fendt minőséget és innovációt a szántóföldön, illetve hogy milyen technológiákat fogunk használni a mezőgazdasági termelők támogatására a jövőbeli munkájuk során. A szántóföldre hozzuk a jövőt és mindazokat meghívjuk, akik szeretnék megtapasztalni ezt a terepen!”

 

 

Látványos szántóföldi bemutatók és világpremierek

A Fendt gépek teljesítménye sehol sem jobb, mint a szántóföldön. Ami a jól ismert Fendt minőséget és teljesítményt illeti, a Fendt traktorok és önjáró gépek a gyakorlatban bizonyíthatnak. A hozzávetőleg 110 Fendt traktor és önjáró gép között szerepelnek az Agritechnica kiállításon bemutatott újdonságok is, például a Fendt gumihevederes traktorok. Ezen felül a látogatók a Fendt Full-Line program új termékeit is megtekinthetik, amelyeket először itt, Wadenbrunnban mutatnak be a nagyközönségnek.

 

Izgalmas információk a fókuszban

Válasz minden kérdésre, exkluzív háttérinformációk minden témakörben – a 90 hektáros helyszínen hat információs központ áll a vendégek rendelkezésére. A különböző termékterületeken a látogatók megtalálhatják a Fendt szakértőit is, akik a legújabb Fendt gépekről és technológiákról adnak izgalmas információkat. Legyen szó akár a Fendt növényvédő-, takarmánygyűjtő- vagy traktortechnológiáról minden mezőgazdasági termelő megtalálja, amit keres. Természetesen a rendezvény mottója itt is érvényes: „Jövő a szántóföldön”.

Például a „Fendt Smart Farming” információs központ naprakész a digitális témakörben. Digitális megoldások, mint például VarioDoc Pro dokumentációs rendszer, amelyet egyszerű és érthető módon jelenítenek meg a látogatóknak.

A hat darab információs központ témák szerint: Fendt teljesítmény a gabonaaratásban, Fendt minőség a szálastakarmány-betakarításban, Fendt pontosság a növényvédelemben, Fendt hatékony traktortechnológia, Fendt erő a talajon, Fendt Smart Farming.

 

 

Top 50 növényfajta

A mezőgazdasági szektor több tucat kiállítója mellett a SAATEN-UNION is bemutatja számos termékét. A mikroparcellákon kibővített portfóliójukkal olyan különböző növényfajtákat mutatnak be, melyek ellenállnak az időjárási szélsőségeknek. Több mint 50 fajta vehető szemügyre a területen, a viterra keverékektől a kalászosokon keresztül a repcefajtákig. A SAATEN-UNION partnere a Strube D&S különböző kukoricafajtákat vizsgál siló-, gabona- és biogázfelhasználáshoz. Függetlenül attól, hogy a Növénytermesztési Kompetencia Központban vagy közvetlenül a mikroparcellákon vannak a vetőmagos szakemberek, mindig rendelkezésre állnak a kérdések megválaszolásához.

 

A rendezvény tökéletes kísérője: „Feldtag 18” applikáció

Annak érdekében, hogy a látogatók megtervezhessék látogatásukat, ott van a Fendt „Feldtag 18” elnevezésű applikáció. Az alkalmazásban megtalálhatók a programok, térképek, hírek, hogy a látogató mindig időben a megfelelő helyen lehessen. Némi ügyesség és szerencse segítségével, a látogatók nyerhetnek is, ha kitöltik a két „#FENDTastic Quiz”-t a weben, az alkalmazásban vagy a helyszínen. Fendt termékek nagy választéka várja az érdeklődőket a Fendt Shopban, beleértve a különleges, limitált számú wadenbrunni-modelleket is.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek