Sikeres fiatalok a Fendt-nél

Sikeres fiatalok a Fendt-nél

Véget értek a vizsgák, melyek megalapozták a sikeres szakmai jövőt. 27 gyakornok fejezte be a képzést az AGCO/Fendt vállalatnál. Az alkalomból ünnepséget rendeztek szeptember elején, amely az oktatókkal, családtagokkal együtt a Fendt Fórumon zajlott.

27 sikeres fiatal

„Gratulálok valamennyi gyakornokunknak a sikeres záróvizsgákhoz” – mondta Nils Mütze, a HR osztály igazgatója. „Különösen fontosak a Fendt stratégiájához a motivált és elkötelezett munkavállalók, akik boldogok és büszkék – beleértve a gyakornokainkat is. Örülök, hogy sok diplomás továbbra is vonzó munkáltatót lát a Fendt-ben és tovább fog gazdagítani bennünket képességeivel és elkötelezettsége révén.”

Összesen 16 ipari-, 1 építőgép szerelő, 5 mechatronikai mérnök, 1 rendszerintegrációs, 1 IT és 3 logisztikai szakember fejezte be a szakmai képzést. A diplomások 3-3,5 évig töltötték képzésüket az AGCO/Fendt cégnél.

 

 

Idén ismét három diplomásnak ítélték oda az AGCO Képzési Díjat kiváló teljesítményükért

Az első díjat az asbach-bäumenheim-i építészmérnök Korbinian Polzmacher nyerte, aki az 1000 eurós pénzdíj mellett lehetőséget kapott arra is, hogy az AGCO egyik európai termelési helyszínén részt vegyen egy többhetes, kétfokozatú szakmai gyakorlaton.

A második helyet Hamza Akbaba (ipari szerelő Marktoberdorfban) nyerte. Örömmel fogadta a 750 eurós díjat. Az 500 eurós harmadik díjat pedig Stephan Jakush (ipari szerelő Marktoberdorfban) kapta meg.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Fendt

 

A képeken balról jobbra az első, második és harmadik helyezett (középen)

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek