Pozitív az első hat hónap a Manitou számára

Pozitív az első hat hónap a Manitou számára

A Manitou nettó árbevétele 2018 első félévében 17%-kal, 941 millió euróra emelkedett (2017. év első hat hónapjában 805 millió euró volt).

A vállalat megerősíti, hogy a világ minden táján élénk volt az üzlet. A növekedés különösen erős volt az építőiparban és a mezőgazdaságban. A cég anyagmozgatási részlege 653 millió eurós féléves árbevételt ért el, amely 16%-kal volt több 2017 ugyanezen időszakához képest.

 

 

Míg a Manitou féléves nettó árbevétele 169 millió euró volt Amerikában (+15%), addig az európai értékesítés 671 millió eurót tett ki. Az első hat hónapban elért jó teljesítmény a kedvező gazdasági környezetnek és a megtelt megrendelőkönyvnek köszönhető, ami 2018 első hat hónapjában 926 millió euró, 2017 ugyanezen időszakában pedig 842 millió euró volt. A vállalat arra számít, hogy az év végéig több mint 15%-os árbevétel növekedést ér el. Tavaly a Manitou 1,6 milliárd euró forgalmat bonyolított le.

Ebben a kedvező környezetben a Manitou csoport továbbra is bővíti termékskáláját, növeli piaci részesedéseit és termelését, mondta a Manitou csoport elnöke és vezérigazgatója, Michel Denis.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Kép: Manitou

Forrás: profi.co.uk

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek