NEXT Machine Management: Tervezés, ellenőrzés, elemzés és dokumentálás

NEXT Machine Management: Tervezés, ellenőrzés, elemzés és dokumentálás

A NEXT Machine Management, lehetővé teszi a gazdálkodó számára, hogy könnyen integrálja az összes gépet saját termelési folyamataiba, például tervezés feladatmanagement, törvény által előírt dokumentáció, táblatörzskönyv és útvonal-adminisztrációhoz.

A gazdálkodó nagyobb átláthatóságot és jobb alapot kap a jövőbeli fejlesztéseihez. Különösen vegyes flottákkal rendelkező vállalatok számára előfeltétel ez az automatizált, folyamatorientált adatfelhasználáshoz.

 

Az agrirouter ™ adatcsere platformhoz való csatlakozás és a más, még gyártói specifikus interfészek feldolgozásának lehetősége lehetővé teszik a mezőgazdasági gépadatok rendelkezésre bocsátását a rendszerben.

Az agrirouter ™ adatcsere platformhoz való csatlakozás és a más gyártó specifikus interfészek feldolgozásának lehetősége együtt lehetővé teszik a mezőgazdasági gépadatok rendelkezésre bocsátását a rendszerben.

A ProfiPlus verzióval ellátott Fendt traktorok a VarioDoc Pro dokumentációs rendszerrel, valamint az önjáró Fendt gépek mind rendelkeznek megfelelő felszereléssel, hogy az adatfeldolgozó rendszert a NEXT Machine Managementet teljes körűen alkalmazható legyen.

 

 

Így a rendszer könnyen átviheti a VarioGuide rendszerhez tartozó mezőhatárokat vagy nyomvonalakat, valamint a VariableRateControl alkalmazás táblatörzskönyvét.

Ez a moduláris, nyitott koncepció lehetővé teszi, hogy a gazdálkodó központosítsa az adattárolást és a digitális működtetési menedzsmentet, amelyet az igényeihez igazíthat.

A webes technológia lehetővé teszi a helytől független munkát: a mobil felhasználók bármikor és bárhonnan hozzáférhetnek adataikhoz.

Egy további natív okostelefon alkalmazással, amely mind iOS, mind Android számára elérhető lesz, az "analóg" elektronika nélküli gépek is használhatják a NEXT Gépkezelő modult.

 

 

Adatbiztonság és adatszuverenitás

A modul kezdetben német, angol és francia nyelven érhető el 2019-től. Az alkalmazás a magas európai IT-biztonsági szabványokon alapul. Az adatok tulajdonosai és adminisztrátora a mezőgazdasági termelő marad.

A hat mezőgazdasági gépgyártó (köztük az AGCO) valamint a FarmFacts mezőgazdasági szoftvergyártó vállalat erőfeszítéseket tett arra, hogy a gazdálkodók és vállalkozók számára gyártói független megoldást kínáljanak gépadatkezelésükre.

 

Fordította: Kresz Gábor, Fendt referens / AXIÁL Kft.

Forrás és kép: Fendt

 

 

 

Növekedési pályán az AGCO/Fendt

 

A Fendt világszerte stabil növekedést mutat, mind a traktorértékesítés területén, mind a teljes Fendt Full Line programban. >>

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek