Mi van a Mikulás puttonyában?

Mi van a Mikulás puttonyában?

Hagyományosan idén is vendégül láttuk az AXIÁL Kft. központi telephelyén december elején a bajai speciális nevelési igényű gyermekeket, akiknek duci mikuláscsomaggal és műsorral kedveskedett az AXIÁL Mikulása.

Idén is különbusz hozta a baja speciális nevelési igényű gyermekeket az AXIÁL bajai telephelyére. A körülbelül nyolcvan gyermek és kisérőik dugig töltötték cégünk ebédlőjét. Szinte érezni lehetett a várakozást a levegőben a műsor kezdete előtt. Érdemes volt várni, hiszen Gömöri Csilla: A Mikulás uzsonnája című előadás osztatlan sikert aratott. A gyerekek együtt nevettek, énekeltek a manókkal és a Mikulással.

 

 

A műsor zárásaként idén is degeszre tömött csomagot kaptak a gyerekek. A Sipospack Kft. felajánlásában kapott, aranyos Mikulás figurával díszített csomagban az AXIÁL Kft. tulajdonosai válogatott finomságokkal tették a gyerekek ünnepét emlékezetessé. 

 
 

Nagyon gyorsan elröpült az idő, s amikor a különbusz ismét megérkezett a gyerekekért, azok sokkal kisebb lelkesedéssel hagyták el telephelyünket, mint ahogy érkeztek. Reméljük, az idei Mikulást is szebbé varázsoltuk számukra.

 

 

Szöveg: Vas Magdolna, Axiál Kft. marketing menedzser

Fotó: Fekete Gábor, Axiál Kft. marketing menedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek