Megújult a Manitou Csoport weboldala

Megújult a Manitou Csoport weboldala

A Manitou Csoport ezen a nyáron mutatta be a www.manitou-group.com céges weboldalának új verzióját. A projekt megerősíti a vállalat digitális átalakulási ambícióit.

A csoport képét és identitását tükrözve az új weboldal fontos információkat tartalmaz, például a vállalat kulcsfontosságú adatait, eredményeit és céljait, valamint történetének részleteit, beleértve a „Manitou” elnevezés eredetét is.

A weboldal funkcionalitását újratervezték, hogy optimális böngészési élményt nyújtson a felhasználóknak. A főbb új funkciók közé tartozik:

  • két terület, amelyek teljes egészében a média szakembereknek és befektetőknek készült;
  • közvetlen hozzáférés a munkaerőtoborzási platformhoz;
  • kiemelt figyelmet szenteltek a vállalat társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos gondolatainak;
  • tiszta, visszafogott, modern design.

 

 

Az új weboldal teljesen reszponzív, azaz minden számítógépes képernyőhöz, táblagéphez vagy okostelefonhoz alkalmazkodik. A webhely új tartalmat és egy egyszerűsített fastruktúrát kínál a látogatóknak, megkönnyítve ezzel a csoport híreinek és információinak elérését.

Florence de Kerautem, a Manitou Csoport vállalati kommunikációért felelős vezetője kijelentette: „Az új céges weboldalunkat teljesen felújítottuk, hogy a látogatók kevesebb mint három kattintással hozzáférhessenek az általuk keresett információkhoz. A webfelhasználóknak különböző böngészési szokásaik vannak, és ezt szem előtt tartva törekedtünk arra, hogy optimalizáljuk az új platform használhatóságát.”

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Manitou

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek