Megjelent a CLAAS kollekció 2018-as katalógusa! (+ újság)

Megjelent a CLAAS kollekció 2018-as katalógusa! (+ újság)

A CLAAS márka rajongói már megszokhatták, hogy kedvenc gyártójuk minden évben megújul és vadiúj prospektusban gyűjti össze kínálatát, melyben maketteket, ruházati és számtalan egyéb kiegészítő termékeket találhatnak meg az érdeklődők.

 

 

Akik CLAAS gépeket és alkatrészeket vásárolnak, azoknak nem kell ecsetelni, hogy a márka termékeire jellemző minőség és megbízhatóság itt nem ér véget. Ezek a jellemzők éppúgy érvényesek makettjeire, ruházati kollekcióira és hasznos kütyüjeire, mint az előbb említett gépekre és alkatrészekre. CLAAS ruhát viselni a munkában, vagy épp CLAAS kulcstartós kulccsal kinyitni a CLAAS gépünket nem csak stílusos, de presztízs értékű is.

A gyártó nagy hangsúlyt is fektet ennek kihangsúlyozására, hiszen ha olcsón, bármelyik boltban, bármilyen darabszámban beszerezhetők lennének termékei, elveszne a gazdálkodók „CLAAS klubhoz tartozás” élménye. Mivel CLAAS gépekkel dolgozni nem csupán munka, hanem egy sajátos életforma is, ezért a gyártó az élet számtalan területéhez ajánl viseletet és kiegészítőket, hogy ez a különleges érzés az embert mindenhova elkísérje.

 

 

Nem meglepő módon a CLAAS saját üzleti kollekciót is indított, melyben olyan klasszikus darabok találhatók meg, amelyek évek múlva sem mennek ki a divatból és a finoman, diszkréten elhelyezett márka emblémát is csak az veszi észre, aki tudja, mit kell keresni. Ing, blúz, ballonkabát, kardigán, mellény, nyakkendő, öv, stb. ruhadarabokat egyaránt megtalálja a kollekcióban, amelyekben minden üzletember és üzletasszony magabiztosnak érezheti magát.

Természetesen a hétköznapi kollekció sem nélkülözi az eleganciát, melyben a sportos irányvonal is megjelenik. A gyártó nem rejti véka alá milyen érzést szeretne nyújtani a ruhák viselőinek: #feelgood, #enjoy, #together, azaz „Érezd jól magad!” és „Élvezd az együtt töltött pillanatokat!”. A kerti munkához, nyáresti vacsorához, vagy épp hűvös tengerparti sétához is ajánlja darabjait, mellyel azt üzeni nincs rossz időjárás, csak rosszul felöltözött ember.

 

 

A CLAAS a retro szerelmeseire is gondolt, ahol például a márka régi logóját nyomtatta az egyes termékekre, melyeket kissé megkoptatott, mintha már időtlen idők óta birtokolnánk azt. Megjelenik a #fanpower is, azaz a rajongóknak készült termékek, ahol már nem olyan diszkrét a CLAAS logó, sőt! A kontrasztos, neon és a sötét színek használata által már messziről látszik, hogy CLAAS terméket láthatunk. Persze a műhelyben vagy a szántóföldön zajló munkákról sem feledkeztek meg, ahol hasonló stílus, de még strapabíróbb anyaghasználat a jellemző.

 

 

Azt is tudjuk, hogy nem lehet elég korán kezdeni. Már egészen kisgyermekeknek is készítenek babaruhát, zoknit, kiscipőt, a nagyobbaknak hátizsákot, kulacsot, plüssállatot, ruhát, ágyneműt és még sorolhatnánk. Így örökíthetjük át csemetéinkre a márka és a gépek szeretetét!

Makettek a gyerekeknek, makettek a gyűjtőknek. Számtalan modell, típus közül válogathatnak a vásárlók, traktor vagy kombájn, új vagy retro, minden, ami szem-szájnak ingere. Én mondom, főzzön teát, vagy bontson ki egy üveg sört, minimum félóra, míg végig lapozza a kiadványt, amely közben Ön is a CLAAS érzés részese lehet!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: CLAAS

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek