Megéri velünk játszani!

Megéri velünk játszani!

Január 9-én hirdettük meg villámjátékunkat „Keressük a legmenőbb brigádot!” címmel. A játék leginkább a legnagyobb közösségi oldalon, a Facebookon, az AXIÁL Kft. üzenőfalán zajlott, ahol kiélezett küzdelem után kiáltottuk ki a győzteseket.

A játék lényege az volt, hogy a nevezők készítsenek egy, maximum két kreatív fotót, amelyen szerepel legalább egy, az AXIÁL Kft. által forgalmazott gép is. A felhívással szerettük volna bemutatni a gépkezelők, illetve a mezőgazdaságban dolgozók fontosságát, valamint a mindennapi munka szeretetét.

Bár rövid idő állt rendelkezésre a saját készítésű fényképek beküldésére, mégis szép számmal kaptunk alkotásokat, amelyek jól tükrözték a képen szereplők jókedvét és a gépek iránti érdeklődésüket.

Végül a Facebook lájkok alapján kihirdettünk első-második helyezést, az axiálos zsűri kiválasztott két különdíjas csapatot és egy vígaszdíjat is kiosztottunk.

A január 21-ei eredményhirdetés követően az első-második helyezett, valamint a két különdíjas csapat 10-10 db AgrárgépShow belépőjeggyel lett gazdagabb. Legnagyobb örömünkre többükkel találkoztunk is a Hungexpo 5000 négyzetméteres D pavilonjában, az AXIÁL standon.

Bár nem mindenkivel futottunk össze, de például a vígaszdíjasunk sem feledkezett el rólunk és megörökítette, hogy nálunk járt gyermekeivel. Ezúton is köszönjük neki, hogy elküldte számunkra ezeket a kedves képeket, illetve köszönjük minden nevezőnek, hogy velünk játszottak. Őszintén reméljük, hogy legközelebb is velünk tartanak!

 

Köszönjük a képeket vígaszdíjasunknak, Petróciné Antal Andreának, aki fiaival látogatott el a rendezvényre

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek