Megéri játszani!

Megéri játszani!

Az AXIÁL Kft. makettépítő játékának iskolai nyertese a Pápai Szakképzési Centrum Reguly Antal Szakképző Iskolája és Kollégiuma volt. Nyereményük egy tesztvezetéssel, ebéddel egybekötött bajai telephely-látogatás, melyre tegnap került sor.

 

 

Az AXIÁL Makettépítő Verseny névre keresztelt játékot elsősorban olyan mezőgazdasági, élelmiszeripari szakiskolásoknak szántuk, akik érdeklődnek a gépészet, a szerelési-, javítási-, és barkács munkák iránt. Célunk a projekttel a diákok ösztönzése, motiválása, szakmai elkötelezettségük növelése, valamint az AXIÁL cég, márka, közösség megismertetése volt.

 

 

Sok diák jelentkezett a megmérettetésre, akik nevezhették oktatási intézményüket is, így történt, hogy az első helyezést elért Kovács Pál alkotása iskoláját is nyereményhez juttatta.

 


A nyereményt a jó idő beköszöntével vette át az iskola közel 25 főből álló csoportja, akik április 25-én, szerdán 10:30 körül érkeztek meg központi telephelyünkre. Itt két csapatra osztották a diákokból és kísérőtanárokból álló látogatókat, az egyik csapat Piller Tibor, bemutató-gépkezelő közreműködésével egy Fendt erőgépet próbálhattak ki, míg a csapat másik fele ifj. Bátyity Antal, marketingmenedzser vezetésével a vállalat történetét, működését ismerhették meg.

 


A telephelyi séta keretében a látogatók jártak a szervizműhelyekben, megismerhették a motorfékpadot, a Használtgép-üzletág területét, láthatták a készleten lévő gépeket és alkatrészeket, és betekintést nyerhettek az Alkatrész Logisztikai Központunkba is. A telephely bejárása során ifj. Bátyity Antal mindig átadta a szót a terület szakértőjének, így Rabb Gábor szervizszerelő, Szakáll László szervizmérnök és Illés László logisztikai központ vezető is tájékoztatást tudtak adni a mindennapi történésekről.

 


A csapat kb. három órát tartózkodott a bajai telephelyen, mielőtt búcsút vettek a szervezőktől, akik mindenkit egy-egy kis ajándékkal leptek meg a végén. Örömünkre szolgált, hogy ennyi érdeklő, végzős diákot láthattunk vendégül, akik rövid időn belül kikerülnek a munka világában és hasznosítani tudják a nálunk látottakat.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser
Kép: Fekete Gábor, marketingmenedzser

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek