Már csak 20 nap növénybiztosítás-kötésre!

Már csak 20 nap növénybiztosítás-kötésre!

A növénybiztosítás kötési időszak május 31-ig tart, de a biztosítóknak joguk van ennél korábban is lezárni a rendszert. Ragadja meg a lehetőséget és kössön növénybiztosítást mielőbb!

Ha csatlakozik az AXIÁL programjához kedvező díjakat és feltételeket tudunk Önnek ajánlani. Díjtámogatott konstrukció választása esetén a biztosítási díj kb. 40%-a visszaigényelhető. Amennyiben ezt a konstrukciót választja, nagyon fontos, hogy a területalapú támogatás igényléskor bejelölje, igénybe kívánja venni a díjtámogatást. Valamint azt is meg kell jegyezni, hogy szankciómentesen már csak május 15-ig lehet beadni az egységes kérelmeket. Határidőben beadott kérelem esetén még van lehetőség módosításra május 31-ig. *

Legkésőbb a kérelem benyújtásakor ne felejtsék el partnereink ellenőrizni, hogy megkötötték-e, aktualizálták-e idei növénybiztosítási szerződésüket.

Javasoljuk, hogy meglévő szerződéseiket vizsgálják felül a vetésszerkezet és a lehetséges veszélynemek, kockázatok függvényében. Illetve a díj és, kármentességi kedvezmények, valamint önrészesedések mértéke, kezelése is döntő lehet.

 

Amennyiben partnereinknek szakértő tanácsadásra van szüksége a növénybiztosítással kapcsolatban, forduljon bizalommal AFS pénzügyi tanácsadójához!

*A NAK tájékoztatást a kérelmekről a következő IDE kattintva találják meg ügyfeleink!

 

Szöveg: Horváth Dóra, AFS pénzügyi tanácsadó

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek