Ma nyitotta meg kapuit a spanyol giga kiállítás! (+videó)

Ma nyitotta meg kapuit a spanyol giga kiállítás! (+videó)

A 2018. február 20. és 24. között megrendezésre kerülő Fima Agricola nemzetközi mezőgazdasági kiállítás és vásár Zaragozában várja az érdeklődőket, ahol a beszállítóink értékesítési hálózatához tartozó spanyol partnerek is megjelentek.

Az 1964-es alapítású rendezvényt kétévente szervezik meg akárcsak a párizsi SIMA, a hannoveri Agritechnica vagy a veronai Fieragricola és a bolognai EIMA kiállításokat. Az általában 5 nap hosszúságú, keddtől szombatig tartó eseményre a nagyközönség és a szakma egyaránt kíváncsi.

A kiállítás az előbb felsorolt nagy rendezvényekhez hasonlóan számos nemzetközi kiállítónak ad bemutatkozási lehetőséget, ahol a legnépszerűbb típusok mellett az új termékek és fejlesztések is helyet kapnak. A Fima Agricolán hasznos tippeket adnak a gazdálkodóknak a hozamok növelésére és a közérdekű információ cseréjére is kiváló alkalom.

 

 

Beszállítóink, az Agrifac, Berthoud, CLAAS, Fendt, Grégoire-Besson, Horsch, Hyundai, Landini, Monosem és Sulky spanyol márkaképviseletei is jelen vannak a rendezvényen.

A Fendt egy egész weboldalt hozott létre a kiállítás alkalmából, ahol az összes bemutatkozó fejlesztésről informálódhat az olvasó, mint például ez elektromos Fendt e100 Vario traktorról, a 900 Vario MT hevederes erőgépről és még sok minden másról.

A Landini táncműsorral nyitotta a napot, melyet élőben közvetített a Facebookon, de más közönségprogrammal is kedveskedett a látogatóknak, selfie-generátorukkal. Ennek az a lényege, a fotót/selfiet a Fima helyszínen készítik el különböző, szabadon választható Landini traktort tartalmazó háttér előtt, amelyet majd a Landini spanyol weboldaláról lehet letölteni.

 

Tovább információ a Fima Agricola honlapján!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Fima, Landini, Fendt Facebook

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek