Kreativitásukkal szereztek jegyeket

Kreativitásukkal szereztek jegyeket

Az AgrárgépShow kiállításra a Totalcar is osztogatott jegyeket az AXIÁL Kft. jóvoltából, persze nem akárhogy! A jegyekért cserébe egy kis kreativitást vártak el a szervezők, akik a végeredményt látva nem csalódtak!

„Főzz meg egy traktort!” – olvashatjuk a Totalcar.hu felhívásának első fordulójában. Na erre, még mi is felkaptuk a fejünket, mégis hogy?! Aztán kiderült, hogy a játék során tészta, rizs, marcipán vagy akár bélszín felhasználásával, vagyis élelmiszerből készítsenek a játékosok egy traktort.

Született is néhány izgalmas pályamű, néhányat most megosztunk veletek:

 

KawaBazsy felhasználó az alábbi tészta traktorral nevezett. Információként csak annyit osztott meg velünk, hogy „Após Zetorja volt a minta…”

Oszi0101 egy Rábát sütött, gyurmázott össze – a végeredményt a lenti linkeken tekintheted meg!

traktoros_official pedig némi ideológiát is becsempészett az abonett és rizspufiból készített alkotásba és a fenntartható fejlődést és újrahasznosítást is szóba hozta

JaniS123 egy nagy gonddal elkészített mézeskalács traktorral szállt ringbe a jegyekért

 

A második fordulóban a traktorok koronázatlan királyát, a Fendt 1165 MT hevederes erőgépet kellett kicsit átalakítani. Az alábbiak szerint ösztönözték a játékosokat:

„Képzeld azt, hogy gyémántfülbevalós, amerikai rapsztár vagy, aki megunta a pörgőfelnis Hummert és mindenképp a Fendtjével akar krúzolni a tengerparti sétányon. Ugye, hogy kívánna valami villantósabb felnit a mezőgép?

Ehhez lehetett használhattunk photoshopot, paintet, kollázst, grafikát, bármilyen módszert, a lényeg az ütős végeredmény volt. Íme néhány nem mindennapi megoldás a teljesség igénye nélkül:

 

meszjoska

vmaast

Deadly_Kitten

VRoland90

 

Az összes alkotást IDE, illetve IDE kattintva tekintheted meg!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Totalcar.hu

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek