Közlemény: 2018. október 16.

Közlemény: 2018. október 16.

Amennyiben Ön is tapasztalt az utóbbi időszakban GPS jelvételi problémát az EGNOS műholdas korrekciót használó sorvezetőknél, kérjük olvassa el közleményünket.

Tisztelt Partnereink!

 

Az utóbbi időszakban többen tapasztalhattak GPS jelvételi problémát az EGNOS műholdas korrekciót használó sorvezetőknél (Trimble EZ-Guide 250, EZ-Guide 500, CFX 750). Ebben az esetben a készüléken a műholdjel vételt jelző ikon nem vált zöldre, nem lehet AB egyenest felvenni. Az EGNOS műholdas rendszer működésén a közelmúltban módosított a szolgáltató, ennek folyományaként egyes készülékek nem tudják venni az EGNOS korrekciós jelet. Amennyiben az Ön készülékét ez a probléma érinti, és a probléma továbbra is fennáll, kérjük keresse területileg illetékes ügyfélkapcsolati vezető kollégáinkat!

 

E mellett, CFX-750, ill. CFX-750 Lite készüléket használó partnereink figyelmét szeretnénk felhívni, hogy készülékük alkalmas a Trimble által sugárzott Range Point RTX korrekciós jel vételére is. Ez a korrekciós jel az EGNOS-al szemben fizetős szolgáltatás, visszatérési pontossága annál jobb, rendelkezésre állását pedig a szolgáltató szavatolja. Amennyiben kérdése lenne a Trimble Range Point RTX jellel kapcsolatban, kérjük keresse GPS területi képviselő kollégáinkat!

 

Köszönettel:

Precíziós gazdálkodás csoport

AXIÁL Kft.

 

Fotó: Pexels

Elérhető

Kapcsolódó cikkek