Kihagyhatatlan csereakció

Kihagyhatatlan csereakció

Ha régi GPS-eszközzel rendelkezik vagy egyszerűen csak modernebbet szeretne, ez most az Ön akciója! Cserélje le most kedvezményes áron régi GPS-készülékét vadiúj Trimble berendezésre! Az akció számos gyártó készülékére érvényes.

A technikai fejlődés megállíthatatlan! Különösen igaz ez az informatikai eszközökre, köztük a mezőgazdasági GPS-eszközökre is. Bár a néhány éves készülékek még ellátják feladatukat, az újak erősebb hardverrel rendelkeznek és sokszor új funkciókat is kínálnak a felhasználóknak.

Így van ez a Trimble GPS-eszközök esetében is, melyek a gyártó számos innovatív megoldásának – pl. egyedi kormányszögjeladó, fejlett dőléskompenzálás, OnSwath, NextSwath, xFill technológiák – köszönhetően kategóriájuk csúcsát képviselik. Csereakciónkban most szeretnénk megkönnyíteni a korosabb készülékkel rendelkező partnereink új GPS-eszközhöz jutását azzal, hogy a régi készülékét beszámítjuk egy új Trimble GPS-eszköz árába.

Az akció új Trimble CFX 750 vagy TMX 2050 monitor, illetve hozzájuk kapcsolódó automatikus kormányzások kedvezményes árú vásárlását foglalja magában. A beszámítható készülékek között a Trimble saját, régebbi készülékei mellett számos más gyártó készüléke is szerepel, melyről pontos tájékoztatást területileg illetékes GPS-értékesítő kollégánk adhat.

Vásároljon most kedvezőbb feltételekkel új Trimble eszközt, akár 5 év garanciával!

 

Az akció érvényes 2018. július 1-tól leadott megrendelésekre, illetve a készlet erejéig. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért keresse GPS területi képviselő kollégáinkat!

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek