Kiállításra készülődik az Annaburger

Kiállításra készülődik az Annaburger

Gerd Kaalmink 2019. június 1-jétől Vechta, Alsó-Szászország és Schleswig-Holstein közötti területen felel az Annaburger gépek értékesítéséért. Az új munkatárs a közelgő Tarmstedter kiállításon is ott lesz.

A vállalat szerint a 27 éves fiatal Alsó-Szászországban, szülei gazdaságában nevelkedett. Mezőgazdasági tanulmányai – agrár-közgazdász – sikeres befejezése után Kaalmink különböző gazdaságokban dolgozott Ausztráliában és Dániában. Az elmúlt két évben több kelet-európai országban istállótechnológiai berendezések értékesítéséért felelt.

 

Gerd Kaalmink, az Annaburger gépek értékesítéséért felel Németországban: Vechta, Alsó-Szászország és Schleswig-Holstein közötti területen Kép: agrarheute.com

 

Nagyon örülünk, hogy Gerd Kaalmink csapatunk fiatal és dinamikus értékesítési menedzsere, aki ismeri a mezőgazdaságot és már sok éves tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági gépek értékesítése területén” – mondta Christian Puls, az Annaburger ügyvezetője. „Gerd Kaalmink közvetlen kapcsolatot biztosít ügyfeleinknek a júliusban megrendezésre kerülő Tarmstedter kiállításon, ahol az Annaburger standja szabadtéren, a D6-os területen lesz megtalálható.

 

A 2018-as Tarmstedter kiállításon az Annaburger szintén a D6-os számú standon állított ki. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is több géptípust láthatnak az érdeklődők. Kép: Annaburger Facebook

 

A kiállításról: 2019. július 12. és 15. között rendezik meg a Tarmstedter kiállítást, melynek egy 3900 fős kisváros ad otthont. Erre a négy napra a Bréma és Hamburg közötti mezőgazdasági régióban található helyszín az észak-német mezőgazdaság központjává válik. A rendezvény nagy hagyományokkal büszkélkedhet, 1949-ben rendezték meg először, így idén 70. jubileumát ünnepli. A település szélén található az a mintegy 18 hektáros kiállítási terület, ahol közel 750 kiállító és 100.000 látogató lesz jelen, hogy megismerhesse a legújabb mezőgazdasági technológiákat, köztük az Annaburger gépeit.

 

Magyarországon az Annaburger gépek forgalmazását az AXIÁL Kft. látja el. Az egyes típusokról termékoldalainkon olvashat bővebben vagy kérdezze területileg illetékes szakértő kollégáinkat!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás: agrarheute.com, tarmstedter-austellung.de

 

 

A precíz és erős német gép: ANNABURGER trágyaszóró

 

A szász-anhalti központtal rendelkező ANNABURGER univerzális trágyaszóróinak mindegyike kiváló napi teljesítményre képes. Mindezek mögött modern felépítés rejlik, melyet jól képzett és tapasztalt szakemberek fejlesztettek és gyártottak. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek