Két nagyon várt Fendt erőgép (+videó)

Két nagyon várt Fendt erőgép (+videó)

Nagy Róbert, az AXIÁL Kft. Fendt márkáért felelős termékmenedzsere az AgrárgépShow kiállításon a díjazott Fendt 211 V Vario típusú speciális erőgépről, valamint a Fendt új hevederes traktoráról nyilatkozott az Új Mezőgazdasági Magazinnak.

 


A 211 V a Fendt egy már ismert szériája, de most olyan újdonságokat tett bele a gyár, ami eddig nem volt jellemző ezekre a keskeny nyomtávú, szőlő- és gyümölcskultúrákban használt gépekre. Ami a legfontosabb és jellemző a Fendt erőgépekre, az a fokozatmentes váltó, ez a gép is tudja ezt, viszont ez nem újdonság. 2008 óta ugyanis minden Fendt erőgép ezzel szerelt. Újdonság azonban, hogy a mezőgazdaságba és a nagy erőgépekbe begyűrűzött automata kormányzás – melyet most már nagyon sokan használnak – megjelent a kisebb kategóriájú gépekben is. Ez a kis traktor kétféle technikával szerelhető fel: szenzor vagy GPS technikával, mondta Nagy Róbert, termékmenedzser. További információt a típusról IDE kattintva kaphat!

 

 

Magyarországon első ízben láthatta a közönség a Fendt 1100 MT szériáját. Ez egy gumihevederes járószerkezetű erőgép, a kiállított darab 650 lóerős. Ez a Challenger traktor utóda, érdekesebb viszont a kisebb gépcsalád, a 900 MT széria, amely már a Fendt sajátosságait hordozza. Ilyen például az 1000 Vario kerekes traktor fokozatmentes váltója vagy a megszokott Fendt kezelési komfort – terminálok, joystick. Már rendelhető Magyarországon, tavasz végén, nyár elején reményeink szerint két darab géppel is tudunk bemutatókat tartani a gazdálkodóknak – emelte ki a termékmenedzser. További információt a típusról IDE kattintva kaphat!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser
Forrás, kép, videó: Új Mezőgazdasági Magazin

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek