Kerülj képbe: Ádám Róbert, mobil szervizszerelő

Kerülj képbe: Ádám Róbert, mobil szervizszerelő

Országszerte bővítjük szervizcsapatunkat! Arról, hogy milyen az AXIÁL Kft.-nél dolgozni, több kollégánk is beszámolt. Tamás Csaba után most Ádám Róbert kollégánk is beszámolt a mobil szervizszerelő lét kihívásairól.

„Édesapám mezőgazdasági gépszereléssel foglalkozott, így már gyerekkoromban „megfertőződtem”. Tanári ráhatásra ugyan más szakmát kezdtem tanulni, de a lakatosi mellett párhuzamosan magánszorgalomból végeztem a gépszerelőit. Végül nagy döntés volt, hogy az engem kevésbé érdeklő családi vállalkozás helyett a kombájnos és gépszerelő szakmát választottam.

Apósom szódaüzemében dolgoztam, amikor elmentem egy mezőgazdasági kiállításra, ahol régi kollégákkal futottam össze. Ők mesélték, hogy kombájnost keresnek és én úgy döntöttem, belevágok. Jártak ki hozzánk axiálos szervizesek és nagyon érdekelt, hogy milyen lehet a munkájuk. Amikor a fülembe jutott, hogy keresnek az AXIÁL-hoz szerelőt és bemutatógép kezelőt, jelentkeztem az utóbbi állásra. Büksi János, akivel a felvételi beszélgetés zajlott viszont gépszerelőként akart felvenni. Ekkor rájöttem, hogy ez az én nagy lehetőségem. Szerettem volna még több tudásra szert tenni és ehhez pont jó helyre kerültem, mert aki itt képezni akarja magát, annak megteremtik a lehetőséget.

 

 

Többet értem el, mint amire az elején számítottam! Büszke vagyok a szerepemre a gépkezelői oktatások szervezésében és lebonyolításában. Rittgasszer Péter kért fel, s ez komoly mérföldkő volt nekem. Vagy említhetném a téli felkészítési akciót, amit szintén közösen találtunk és dolgoztunk ki Péterrel.

Az AXIÁL-nál a vezetők nem azt várják el, hogy az ember csak bólogasson mindenre, hanem gondolkodásra ösztönöznek. Azt várják el, hogy próbáljuk meg gazdaságosabbá tenni a folyamatokat, hiszen mi ismerjük ezeket a legjobban.

Komoly kihívás a munkámban a megfelelő kapcsolat kiépítése és fenntartása a partnerekkel. Ehhez szakmailag is „topon” kell lenni, folyamatosan bizonyítani, képezni kell magunkat. Felelősséggel kell döntéseket hoznunk és ezeket megfelelő módon kell tudatnunk az ügyféllel.”

 

 

A teljes cikk az Agritech 2018. áprilisi számának 16-18. oldalán jelent meg, IDE kattintva olvashatja el!

Országszerte bővítjük szervizes csapatunkat! Ha érdekelnek a mezőgazdasági gépek és van szakirányú végzettséged, regisztrálj a www.axialkarrier.hu oldalon, hogy képbe kerülj!

 

 

 

Kerülj képbe: Tamás Csaba, mobil szervizszerelő

 

Országszerte bővítjük szervizcsapatunkat! Arról, hogy milyen az AXIÁL Kft.-nél dolgozni, több kollégánk is beszámolt. Most, a Pécsett mobil szervizszerelőként dolgozó Tamás Csaba véleményét ismerheted meg. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek