Jó érzéssel tölti el az embert

Jó érzéssel tölti el az embert

Energiát, időt nem kímélve ismét közel 30 bátor munkatársunk vett részt a mai, a bajai telephelyünkre kihelyezett véradáson. Az AXIÁL Kft. véradóbarát munkahelyként kiemelkedően fontosnak tartja az egészségvédelmet és a véradó mozgalmat.

Megtelt a bajai telephely orvosi szobája, szerencsére a tömeg csupa lelkes, önkéntes véradóból állt, akik között volt első és sokszoros donor is. A cégnél évente 2-3 alkalommal szoktak kihelyezett akciót szervezni, ahol rendszerint hasonló létszámmal vesznek részt a kollégák. Az évek óta tartó programnak tavaly már „beérett az eredménye”, vállalatunk megkapta a véradóbarát munkahely címet, azonban az odaadó szervezők és munkatársak újra és újra kötélnek állnak.

 

 

A mai résztvevők között volt Böjtös Máté, termékmenedzser asszisztens is, aki elmondta:

Az őszintét megvallva, nem vagyok nagy véradó, ettől függetlenül igyekszem évente legalább egyszer véradáson részt venni, ma személyes okból mentem el. Úgy gondolom, ha megtehetjük, hogy segítünk, akkor kötelességünk is helyt állni, hisz pár perc az egész és jó érzéssel tölti el az embert. Sokan azért nem vesznek részt rajta, mert ki kell mozdulni otthonról, így szerintem rendkívül jó kezdeményezés, hogy a munkahelyünkön, munkaidőben megtehetjük ezt.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Ligeti Zoltán, marketingmenedzser asszisztens

 

 

A véradás elkötelezett támogatója

 

2019. május 16-án, csütörtökön közel 30 fő munkatárs vett részt a Szegedi úti telephelyen megrendezett véradáson. A hagyományokhoz hűen a délelőtt tartó eseménynek a vállalkozás orvosi szobája adott otthont. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek