Használja ki a közösség erejét! Kössön az AXIÁL-nál növénybiztosítást!

Használja ki a közösség erejét! Kössön az AXIÁL-nál növénybiztosítást!

A jó közösséget az egységéről ismerni meg, az egységben pedig összeadódik a tagok ereje. Ez az egység esetünkben az AXIÁL Kft. ügyfeleinek együttes vásárlóereje, melynek segítségével kedvező díjakat és feltételeket tu

Kép: Pixabay.com

 

Ügyfeleinknek ezeket a kedvező feltételeket tudjuk kínálni, ha csatlakoznak az AXIÁL növénybiztosítási programjához és az AFS tanácsadóinak segítségével kötik meg mezőgazdasági növénybiztosításukat. 

Ezen túl biztosítjuk a megszokott, magas színvonalú kiszolgálást, gyors, rugalmas ügyintézést. Ügyviteli rendszerünk hatékonyan támogatja az Ön adminisztrációs terheinek csökkentését. Az ajánlatadáshoz mindössze 5 adat szükséges: terület elhelyezkedése, növénykultúra megnevezése, művelt terület nagysága, átlaghozam, egységár. Elfogadott ajánlat esetén a szerződéskötéshez ezeken kívül csupán a MePAR blokkazonosítókra van szükség (lehetőség szerint elektronikus formában). Várakozási idő nincs, a fedezet a szerződéskötést követő naptól él.

Fontos kiemelni a közösség erejét abból a megközelítésből is, hogy egy esetleges kár esetén az ügyfél nem egyedül áll a biztosítóval szemben, hanem a teljes ügyfélkör vásárlóerejével és ezt kiegészítve, az AFS pénzügyi tanácsadójának támogatásával.

 

 

Az AXIÁL Kft. növénybiztosítási programjához egy olyan partnert kerestünk, aki pontosan érti és ismeri a termelési illetve a termeléshez kapcsolódó folyamatokat, és ehhez leginkább illeszkedő megoldással rendelkezik. 

Az Agrár Biztosító kizárólag növénybiztosításokkal foglalkozik, a teljes ügyviteli rendszere a gazdák legmagasabb szintű kiszolgálására jött létre, nagyban megkönnyítve ezzel akár a szerződéskötés, akár a későbbi kárrendezés folyamatát.

Ez a tudás évtizedek alatt halmozódott fel a 1947-ben, osztrák gazdák által alapított non-profit biztosítónál. Az évtizedek alatt, immár 2 millió hektáron termelő ügyfélkör által is formálódó és fejlődő folyamatok ugyanakkor a mai nap kihívásainak és lehetőségeinek is tökéletesen megfelelnek. Így elsőként kerül bevezetésre az elektronikus kárügyintézés, amely eddig nem tapasztalt gyorsasággal biztosítja a károk mihamarabbi rendezését.

A kárrendezésben részt vevők maguk is termelők, tapasztalatuk révén nagy pontossággal képesek akár egy szemléből megállapítani a károsodás mértékét, így nincs szükség arra, hogy több alkalommal is szemlézni kelljen, az esetek döntő többségében egy eljárásban rendezik és térítik a megállapított kárt. 

Az elérhető termékek között az államilag támogatott és nem támogatott megoldások is megtalálhatók, egyedi kedvezményekkel, és a termelés sajátosságaihoz igazodó díjfizetési ütemezéssel, hiszen pontosan értjük, hogy a termelési időszak elején nem elsősorban a biztosításra szeretné használni a forrásait.

 

Az Önnek legkedvezőbb megoldás megtalálásért keresse AFS tanácsadóját!

 

Szöveg: Horváth Dóra, AFS pénzügyi tanácsadó és Zandler Gábor, AON képviselő

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek