Gépek-természet-állatok

Gépek-természet-állatok

2019. július 30-án ismét iskolások jártak a bajai, központi telephelyünkön. Az elsőtől negyedik osztályba járó tanulók a Természet- és állatbarát tábor résztvevői voltak, aki a látogatás során a gépek-természet-állatok kapcsolatát ismerhették meg.

2019. július 29. és augusztus 02. között rendezték meg a Természet- és állatbarát tábort. A minden nap reggel nyolctól délután négyig tartó nyári programnak többnyire a szeremlei Sugovica Vendégház adott otthont, ahol a 6 és 12 év közötti gyerekek játékos, kutyás foglalkozásokon, kézműves projekteken vehettek részt, illetve megismerkedhettek az állatokkal, a felelős állattartással.

 

 

A táborozók a program keretében látogattak el bajai telephelyünkre, hogy lássák, megértsék az ember által elvetett magokat hogyan gondozzák és takarítják be a gépek, illetve az állatokat milyen berendezésekkel etetik, hogyan állítják elő számukra a takarmányt.

 

 

A látogatást rutinos idegenvezető kollégánk, ifj. Bátyity Antal marketingmenedzser vezette, aki érdekfeszítően mesélte el a gyerekeknek az egyes folyamatokat, számolt be a gépek funkcióiról és feladatairól. A gyerekeknek szemmel láthatólag örömmel fogadták az új ismereteket és tetszett nekik a nagy gépek közelsége.

Köszönjük a látogatást!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser / AXIÁL Kft.

Forrás és kép: Hóborné Tóth Mariann / Természet- és állatbarát tábor

 

 

A dávodi kézisek a legjobbak


2019. július 20-án második alkalommal került megrendezésre a nyári időszak legnagyobb dél-vidéki kézilabdás eseménye, a Dávodi Kézilabda Torna. Az esemény legjobb játékos Hetyei Bernát, a Gépüzletág igazgatója lett. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek