Focilázban a német gazdák! (+videó)

Focilázban a német gazdák! (+videó)

A focirajongó Hubert Oroszországba megy a világbajnokságra, de nem akármivel, hanem Lanz Bulldogjával vágott neki az előtte álló 2500 kilométeres útnak. Ma már arra is van megoldás, ha valaki egyszerűbben akar drukkolni, cikkünkből kiderül hogyan!

Hubert Wirth utazása

Hubert Wirth a baden-württembergi Pforzheimből nemcsak a futballt, hanem a traktorokat is szereti. Így gyorsan világossá vált számára, hogy csak 1936-ban gyártott Lanz Bulldogjával mehet a világbajnokság oroszországi helyszínére. A gép 20 km/h sebességével nyugodtan halad Moszkva irányába, kísérője kutyája, Hexe azaz Boszorkány. A traktor által húzott pásztorkocsi biztosítja számára a szállást, ahol ehet, alhat, tisztálkodhat.

Hubert június 17-ére szeretett volna odaérni a német csapat első meccsére, melyet Mexikó ellen vívtak. Agrarheute.com oldalon megjelent cikk szerint a 69 éves férfi sikeresen oda is ért. Hosszú utazása pillanatairól videó is készült, amelyben láthatjuk, hogy kényelmesen, ráérősen, egy traktorba szerelt navigációs készülék segítségével, kutyájával az „anyósülésen” haladt a célja felé.

Hubertnek sok rajongója akadt, lépten-nyomon megállították az emberek, a sajtó képviselői, hogy megismerhessék történetét és érdeklődjenek kalandjairól. A Youtube-on több videót is láthatnak az érdeklődők, íme az egyik:

 

 

Német zászló színeibe öltöztetett Fendt

A német nemzeti labdarúgó válogatottnak szüksége van a rajongók támogatására. Ehhez most akár egy VB szurkolói csomagot is rendelhetnek a drukkerek traktoraikhoz, amelyben található zászló, sárvédő-, tükörtakaró és matrica is.

A német válogatott első meccse nem ment a kívánságuk szerint, de a VB-nek még nincs vége. Ha támogatni szeretné a csapatot már szurkolói csomagot is lehet vásárolni erőgépünkhöz. Nagyszerű alkalom ez arra, hogy a 2018-as FIFA világbajnokság által nyújtotta közösségi élmény részesei lehessünk, no meg arra is, hogy trendivé varázsoljuk vasparipánkat. Íme egy videó arról, hogy is néz ki egy fanatikus focidrukker traktora:

 

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Kép: euronews.com

Forrás: agrarheute.com, agrarheute.com

 

 

 

 

Út a Balti-tengerig és vissza

 

Most, hogy az egykori szakiskolai vezető visszavonult végre meg tudja valósítani az álmát, amelyet oly régóta tervezett: egy két hónapos utazást egyedül Németországon keresztül. Csak a Fendt Farmer 2D típusú traktora és kis pásztorkocsija kíséri. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek