Film az új generáció technológiájáról (+videó)

Film az új generáció technológiájáról (+videó)

A "Farming heroes" vagyis a gazdálkodó hősök világszerte professzionális megoldásokkal készülnek a jövő kihívásaira, a még magasabb teljesítmény elérésére. Komoly felelősséget éreznek a természet és a gazdaság iránt, ezt mutatja be az alábbi kisfilm is.

 

"Az új generáció technológiája” című filmet éppen csak bemutatták. Egy filmet a bátorságról, felelősségről és generációváltásról. Egy filmet a hatalmas munkabírású gazdálkodókról, az igazi szuperhősökről, a "Farming heroes" azaz a gazdálkodó hősökről.

 

 

Miért helyezi a Horsch a gazdálkodókat a film középpontjába? A válasz nagyon egyszerű. Mindig is 100%-ig az ügyfelek álltak a Horsch figyelmének középpontjában – mindegy, hogy gépekről, tanácsadásról vagy szervizszolgáltatásról beszélünk. A reklámfilmben az InnoFalcon-nal a Horsch technológiát a lehető legmodernebb módon mutatják be. Michael és Philipp Horschról, illetve Theo Leebről készült hatásos vágóképekkel ismerhetjük meg a látnokokat és ötletadókat, akik elkötelezetten dolgoznak világszerte a professzionális talajművelési megoldásokon.

Most még egy lépéssel tovább megy a Horsch, mégpedig az ügyfelek irányába. Nekik mutatja meg, mi mindent tudnak ezek a technológiák. A gazdálkodó hős a páncéllal az ember és a technológia szimbiózisba kerül. A páncél minden Horsch technológiát bemutat – a talajmunkák gépeitől kezdve a vetéstechnológián keresztül egészen a növényvédelemig. Az ember, a víziók és a technológia harmonikus egésszé olvadnak össze.

A témáról bővebben a www.horsch.com/farmingheroes oldalon olvashatnak. Képzeljék bele magukat egy ilyen páncélba, és induljon a munka!

 

Fordította: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: agronaplo.hu

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek