FIGYELEM! KGFB évforduló közeleg!

FIGYELEM! KGFB évforduló közeleg!

Közeleg a naptári évvel egybeeső évfordulójú flotta KGFB tarifahirdetések és ajánlatkérések határideje. Amennyiben Önt is érinti ez az évforduló, keresse kollégáinkat! További információkért kattintson a bővebben gombra!

 

 

 

Ha ötnél több rendszámos gépe van, de még nem flottaként kezeli a kötelező biztosítást, kérje az AFS segítségét!


Elérkezett az idő a Kötelező Gépjármű – Felelősségbiztosítás (KGFB) szerződések felülvizsgálatára és új ajánlatok bekérésére. Ha szemfüles, akár jelentősen is csökkentheti a kötelező biztosítás költségét!

 

Évente csupán egyszer adódik lehetőség a KGFB felülvizsgálatára és kedvezőbb díjú ajánlat esetén biztosító váltásra!


Amennyiben a váltás mellett dönt, akkor az aktuális biztosítást (egyedi és flotta egyaránt) legkésőbb az évforduló előtt 30 nappal fel kell mondani (személyesen, írásban, vagy faxon), ügyelve arra, hogy a biztosító e határidőig kézhez kapja a biztosítás felmondás nyilatkozatát. Ha Ön naptári évvel egybeeső évfordulójú KGFB-vel rendelkezik (egyedi vagy flotta), ez esetben 2013. november 30-áig jelezze szándékát biztosítójának.

 

Legalább öt rendszámos gép esetén érdemes flottabiztosításra váltania! Egyszerűbb adminisztráció, alacsonyabb díj!

Keresse az AFS munkatársait!

 


Mi is a Flotta?

Ha ugyanazon üzembentartónak - aki a forgalmi engedélyben szereplő egyéni vállalkozó, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság – legalább 5 db járműve van és a biztosítási évforduló is azonos, akkor a járművek flottaként is biztosíthatóak egy biztosítónál.

 

Előnyei:

 

  • A flottabiztosítás akár jelentős díjelőnnyel is járhat, így a 30%-os baleseti adó alapja is kisebb lesz!
  • Minden járműre azonos szerződési feltétel vonatkozik.
  • Kárrendezésnél is előny, ha egy biztosítónál van minden jármű biztosítva.
  • Egy számlán fizethető az összes jármű biztosítási díja.
  • Az állományváltozások (jármű vétel és eladás) egyszerű ügyintézése és igazolások kiadása.

 

Egy biztosító, egyféle kommunikáció! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, de nem tud eligazodni a biztosító társaságok egyre szaporodó ajánlatai között, nem tud dönteni, kérdései vannak, segítünk!

 

Forduljon az AFS Kft. munkatársaihoz bizalommal!

 

Mit kell tennie?

Mentse le és töltse ki a mellékelt flotta-KGFB ajánlatadásához szükséges Excel táblázatot majd küldje el e-mailben a lenti linken található elérhetőségek alapján az AFS Kft. területileg illetékes pénzügyi tanácsadó munkatársainak, vagy a további teendőkről érdeklődjön a 06 79 525 447-es telefonszámon!

 

Kérdése, ajánlatkérési igénye esetén várjuk jelentkezését!

 

Amennyiben további, KGFB-vel kapcsolatos ismeretekről közvetlen forrásból kíván tájékozódni, ajánljuk figyelmébe a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének részletes tájékoztatóját!

 

 


Letöltés


Flotta-KGFB ajánlatadásához szükséges Excel táblázat


 


Elérhető

Kapcsolódó cikkek