Fendt traktorok a Hamburg Derby-n

Fendt traktorok a Hamburg Derby-n

A Hamburg Derby a német és a nemzetközi lovas naptár fontos eseménye. A május 9-13. között megrendezésre került egyedülálló esemény elit lovasokat, illetve több mint 90 ezer nézőt vonzott Klein Flottbeck-be, ahol Fendt traktorok gondoskodtak a pályákról.

A Klein Flottbeck-ben zajló rendezvény mindig a lovas év egyik csúcspontja, itt került sor a 89. Német Díjugrató Derby-re, amely a versenyzők készségeinek végső tesztje volt. A világ egyik legnehezebb pályája is itt található, amely szokatlanul hosszú, 1250 méter és mind a lovat, mind a lovast rendkívül igénybe veszi.

 

KAPCSOLÓDÓ

 

Lovagolni olyan volt, mint megtanulni járni

 

Nincs útjelző az úton vagy patkó a bejáratnál, nem látni messziről a lovakat az istállóban vagy az arénában. Nincs tűzijáték vagy éljenzés. A világ legeredményesebb díjlovaglója nyilvánvalóan minden idejét a kiképző udvaron és a versenypályán tölti. >>

 

Ennek a pályának a legismertebb és legimpozánsabb akadálya a meredek, 3,5 méteres, 80 fokos „Nagy Fal” néven ismert töltés. Leugratni erről, hatalmas bátorságot és nagymértékű bizalmat követel meg ló és lovasa között. Annak érdekében, hogy a legendás töltés és az összes többi 16 akadály lovaglásra alkalmas legyen, a Fendt traktorok hengereket használtak a füves pályákon.

A Fendt a német nemzeti lovas csapat főtámogatója, így gyakran találkozhatunk a Fendt logóval a lovas eseményeken.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: fendt.com

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek