Fendt traktor a Kertészeti Vásáron

Fendt traktor a Kertészeti Vásáron

A hétvégén tartották Baján, a Petőfi-szigeten található Turisztikai Központban a Kertészeti Vásár és Családi Napok elnevezésű programot, melyet hagyományosan minden tavasszal megrendeznek a városban. Az eseményt az AXIÁL Kft. is támogatta.

Koncertek, előadások, táncház, gyermekfoglalkozások, és a Bereczki Máté Szakképző Iskola kertészeti kiállítása jellemezte a 2018. április 6. és 7-én zajló Kertészeti Vásárt, melyet szombat délelőtt nyitottak meg.

 

Kép: Baja Város Honlapja Facebook


Az eseményen többféle kézműves, virágos és ízes terméket is felvonultattak a termelők – írta meg a Baja.hu – akiktől vásárolhattak is az érdeklődők. A helyi rendezvényt az AXIÁL Kft. is támogatta, tematikusan egy kisebb, kertészetekben is használható traktort állított ki a helyszínen. A kiállított Fendt 313 Vario erőgép a családi gazdálkodók egyik kedvence lett az évek folyamán a megbízhatósága, a teljesítménye, és a technikai megoldásai révén.

 

Kép: Baja Város Honlapja Facebook


Ugyanakkor a Fendtnek léteznek speciális gépei is, ilyen a 200 Vario V/F/P széria. Igény szerint választható a keskeny tradicionális „V” szőlészeti traktor, a szélesebb sortávú kultúrákban használatos középszéles „F” és a komló- és gyümölcsültetvényekben alkalmazható széles „P” vontató áll rendelkezésre.

 

További információt a Fendt traktorokról az AXIÁL Kft. területi képviselőitől kaphat!


Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser
Felhasznált forrás: Baja.hu

 

Kép: ifj. Bátyity Antal, marketingmenedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek