FarmCon19 a CLAAS-nál

FarmCon19 a CLAAS-nál

A FarmCon a Farming Simulator szoftver széria moddereinek, fejlesztőinek és gamereinek hivatalos összejövetele. Idén az eseménynek a CLAAS biztosít helyet, Németországban, Harsewinkelben.

A moddingról – amely az angol modify, azaz módosítani szóból ered, és a játékszoftver házi módosításait jelenti – folytatott izgalmas és hasznos beszélgetéseken kívül a látogatók a Farming Simulator League verseny indítását élőben követhetik, és a helyszínen izgulhatnak, amikor az első csapatok összecsapnak.

Aki ebbe a különleges közösségbe tartozik vagy szeretne tartozni, az eseményen személyesen is találkozhat a többi elkötelezett Farming Simulator rajongóval, illetve a GIANTS Software cég fejlesztőivel is beszélgethet, akik bepillantást engednek a játék várható fejlesztési irányaiba.

 

 

Az előadások legnagyobb részt német nyelven zajlanak majd, de a szervezők igény szerint fülhallgatókat biztosítanak, amelyeken angolul is lehet a beszédeket követni.

Minden látogatót izgalmas tartalommal és bónusz anyagokkal töltött ajándékcsomaggal lepnek meg a szervezők. Ráadásul egyéb meglepetések is várnak a rendezvényre látogatókra.

Early Bird jegyek már most is vásárolhatók, melyekkel a kétnapos rendezvény mindkét napjára be lehet jutni.

Azon Farming Simulator rajongóknak, akik egy kellemes hétvégét szeretnének eltölteni Harsewinkelben, vagy valami újat szeretnének tanulni – ez az év eseménye.

 

További információért és jegyvásárlás céljából kattintson az esemény hivatalos weboldalára: https://farming-simulator.com/farmcon19.php

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: FarmCon

Elérhető

Kapcsolódó cikkek