Emelhető fülkés Hyundai

Emelhető fülkés Hyundai

Az ügyfelek visszajelzéseinek és igényeiknek megértése révén a Hyundai márkakereskedő Molson együttműködött a Kocureck-kel, hogy módosítsák a szabványos HX140L típusú kotrógépet egy 2 méteres emelhető fülkével.

Ez lehetővé teszi a hulladékkezelő helyek üzemeltetői számára, hogy biztonságosan és hatékonyan kezeljék az anyagokat és a tartályokat.

 


Martens Tucker, a Molson ügyfélszolgálati igazgatója elmondta: „Egy jól bevált alapgépről, mint például a szilárd és megbízható Hyundai HX140L lánctalpas kotrógépről tudtuk, hogy jól használható az átalakításhoz.” Majd folytatta: „Korábban számos projektnél dolgoztunk együtt a Kocureck csapattal, tudtuk, hogy érjük el együtt a legjobb eredményt. Mérnökeik velünk dolgoztak lépésről-lépésre, a koncepciótól a befejezésig, és after sales támogatást is nyújtanak a Molson mellett.”
A standard HX140L egy nagy teljesítményű és megbízható Perkins 126 lóerős, 4-hengeres turbófeltöltős motorral rendelkezik. Ez Kawasaki változtatható térfogatáramú, tandem dugattyús szivattyúkkal van kiegészítve, mely a 14 tonnás gépek kategóriájának vezető gépévé teszi a modellt.

 


A 17.700 kg üzemi súlyú gép teljes elérése 8 méter (4,6 m gém és 3,0 m kanálszár) és az emelhető fülke magassága 2 méter, ezek a méretek valóban sokoldalúvá teszik a gépet. A Molson további specifikációkat adott a géphez, 700 mm nyomtáv szélességű, gumi borítású acél lánctalpakat szereltek a modellre, hogy megakadályozzák a betonozott udvarok károsodását. Átdolgozták a ventilátort, hogy a motor tökéletesen működjön a poros környezetben.
A kezelő és a munkakörnyezet biztonsága érdekében a Molson a normál narancssárga lámpák mellett felszerelt egy elülső védőburkolatot, a gém és a kanálszár visszacsapódását megakadályozó biztonsági szelepeket, kék villanó fényeket, zöld biztonságiöv-lámpát és egy ún. fehér zaj utazásra figyelmeztető rendszert is. Végezetül egy áramkör hozzáadása lehetővé teszi az NPK DG14 (300 l kapacitású) adapter teljeskörű működtetését is.

 

További információt a Hyundai kotrógépekről az AXIÁL Kft. területi képviselő kollégáitól kaphat!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser
Forrás és kép: earthmoversmagazine.co.uk

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek