Előadtunk az AGCO Beszállítói Napján

Előadtunk az AGCO Beszállítói Napján

2019. március 19-én, Budapesten a Bálnában rendezték meg az AGCO Beszállítói Napját, melyre az AXIÁL Kft. képviselői is hivatalosak voltak. Az eseményen Harsányi Vivien tartott előadást a vállalat történetéről, tevékenységéről, kultúrájáról.

Kedden délben vette kezdetét az AGCO (Fendt) Beszállítói Napja, ahol Konstantin Meier-Kulenkampff, az EME régió beszerzésért és anyagokért felelős alelnöke köszöntötte az egybegyűltek. Plenáris előadása után rögtön Harsányi Vivien, az AXIÁL Kft. képviselőjének előadása következett, aki bemutatta a nemzetközi közönségnek a 100% családi tulajdonban lévő cég megalakulásának körülményeit és fejlődését, valamint a hazai mezőgazdasági piacot. Elmondta, hogy az elmúlt év sikerekben gazdag volt a vállalatnál, több díjat is kaptak, például a Figyelő magazin által kiosztott „Az év magyar vállalata” vagy a Piac és Profit magazin által kiosztott „Üzleti Etikai Díjat”. Ugyanakkor az országban található 19 telephelyükre és több mint 800 fős dolgozói kollektívájukra a legbüszkébbek, akik nap, mint nap azon fáradoznak, hogy az AXIÁL Kft. és leányvállalatainak termékei és szolgáltatási minél inkább megfeleljenek partnereik igényeinek.

 

 

A Fendt és az AXIÁL kiválóan működő kapcsolata 2002-ben vette kezdetét, 2017-ben ünnepelték 15 éves évfordulójukat és azóta is töretlen együttműködésük, ezt bizonyítja az idők folyamán értékesített közel 2500 darab Fendt erőgép is. A két cég, a Fendt és az AXIÁL Kft. sok közös pillanatot élt át és számos új terméket vezetett be a piacra együtt. Az előttük álló, a hatékonyságnövelést szolgáló következő nagy kihívás pedig már kezdetét vette: a digitális mezőgazdasági megoldások népszerűsítése, terjesztése a hazai gazdálkodók körében.

A közel 600 résztvevő több előadást is megtekintett a nap folyamán, melyet végül ünnepélyes díjátadással és vacsorával zártak.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: AXIÁL Kft.

 

 

Kapocs gyár és felhasználó között

 

Az Axiál és a Fendt 2017. szeptember 22-én, a Gödöllői Királyi Kastélyban ünnepelte partnerkapcsolatának 15 éves jubileumát. Az eseményen a Magyar Mezőgazdaság főszerkesztője, Bárdos B. Edit is jelen volt, az alábbiakban az Ő írását olvashatják. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek