Elengedhetetlen a folyamatos továbbképzés

Elengedhetetlen a folyamatos továbbképzés

A téli idősszakban a szolgáltatóknak is van egy lélegzetvételnyi idejük, hogy kollégáikat képezzék. Az AXIÁL-nál kiemelten fontosnak tartjuk ezt, a következőkben erről olvashatnak.

Az alkatrészes termékmenedzser és szervizmérnök kollégák feladatukból adódóan folyamatosan kell, hogy képezzék magukat annak érdekében, hogy ismereteiket ebben az időszakban átadják munkatársaiknak. Az AXIÁL Kft berkein belül is ilyen jellegű munka folyik decembertől február végéig terjedő időszakban.

 

 

A tanfolyamokon pontos tematika szerint adott helyszínen és időpontokban, 10-15 fő bolti értékesítő és kiszállító kolléga vesz részt, és próbálja elsajátítani a szervizmérnökök és alkatrészes termékmenedzserek által átadott ismereteket. A kurzusok jellemzően hetente 3 alkalommal 1 napot vesznek igénybe két héten keresztül minden csoport számára. Egy időben három helyszínen az országban 3 különböző általunk forgalmazott gépcsaládhoz kapcsolódó tapasztalatokról és újdonságokról hallhatnak érdekes információkat kollégáink. Így a turnusok végeztével valamennyi a gépkínálatunkban szereplő termékhez kapcsolódó információkkal bővül tudásuk. 

 

 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kollégáink birtokában legyenek ezen ismereteknek, és minden rendelkezésünkre álló eszközzel átadjuk tapasztalatainkat azoknak a kollégáknak, akik a mindennapokban partnereink segítségére vannak és lesznek telephelyeinken.

Ha bármely az AXIÁL Kft. által forgalmazott mezőgazdasági vagy építőipari géppel kapcsolatban kérdése, alkatrész igénye merül fel, alkatrész értékesítő és kiszállító kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Szöveg és kép: Juhász-Nagy László, CLAAS csoportvezető, Alkatrészüzletág

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek