Egy zsák AgrárgépShow belépő a Totalcarnál
  • Blog
  • 2018. január 18.

Egy zsák AgrárgépShow belépő a Totalcarnál

Hogy szerezhet jegyet? Játék útján. Most nem kell egyebet tennie, mint zöldségből vagy gyümölcsből traktort faragnia és máris esélyes. Részletek a cikkben, érdemes belevágni, hiszen még a felhasznált alapanyagot is megeheti a kreatív mutatvány után.

Jövő héten három napig megint a hazai agrárvilág zarándokhelye lesz a Hungexpo és ahogy ilyenkor lenni szokott, az Axiál ránk borított egy zsák belépőt, hogy szórjuk ki az arra érdemes olvasóknak. – írja a Totalcar.hu Aki hiénát sejt, jó úton jár – ez itt egy feladványos poszt ajándék jegyekért az AgrárgépShow-ra. 

 

 

A nyeremények egész pontosan: négyszer három belépő, azaz mind a négy nyertes vihet magával plusz két főt a kiállításra, plusz az első három helyezett kap egyet-egyet az Axiál új szakácskönyvéből. 

A feladat pedig: faragj traktort zöldségből vagy gyümölcsből. Mindegy, hogy almából vagy mangóból, a lényeg, hogy minél inkább traktor-forma legyen az eredmény. Csinálj róla egy jó fotót, töltsd fel valahova, majd linkeld be ide, a poszt alá kommentbe. (tipp: kemény húsúak előnyben. Nekiálltam egy demódarabnak, de itthon csak narancs volt, abból meg inkább lett medúza, mint traktor). A határidő: holnap, azaz 19-e péntek 10:00.

 

Forrás, kép, további információ: Totalcar.hu

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek