EcoKill, a kíméletes rovargyilkos

EcoKill, a kíméletes rovargyilkos

A nyár kellemetlen velejárói a legyek, szúnyogok és egyéb rovarok, melyek igencsak megkeseríthetnek egy-egy teraszon töltött kellemes délutánt vagy estét. Szemtelenkedéseiknek, csípéseiknek érdemes idejekorán elejét venni.

Többféle módon védekezhetünk ellenük, de talán az egyik legtartósabb, leghatékonyabb, ugyanakkor legkíméletesebb és leggyorsabb megoldás az elektromos rovarcsapda. Az AXIÁL Kft. termékpalettáján nemrég jelent meg egy 49 x 11 x 34 cm-es EcoKill márkájú készülék, mely Inox kivitelben elérhető az országban található 19 alkatrészüzletünkben, illetve a webshop.axial.hu oldalunkon.

 

 

Az alumíniumból készült rendkívül könnyű, kevesebb mint 4 kg súlyú szerkezethez függesztőlánc és gyűjtőcsésze is tartozik, melyek révén egyszerű a készülék kihelyezése és tisztítása. A korrózióálló és karcmentes berendezésben két darab 15 W-os, speciális, nagy rovarvonzó képességű UVA lámpa/fénycső található, rácsfeszültsége pedig 2200 V, így a hatókör akár 150 négyzetméterig terjed.

A kínálatunkban a 08-005-0134-98 cikkszámon található termék nagyszerű választás a kisebb rovarsűrűségű helyek, mint például családi házak, éttermek teraszai stb. és mindazok számára, akik önfeledten szeretnék élvezni a szabadban tölthető, forró nyári napokat.

A terméket keresse üzleteinkben és webshopunkon!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Kubatov Milán, termékmenedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek