CLAAS Előrendelés 2019 (+prospektus)

CLAAS Előrendelés 2019 (+prospektus)

Megjelent a CLAAS Gépüzletág legújabb Előrendelés kiadványa, sok újdonsággal és VARIANT akcióval. A részletekért olvassa el cikkünket, illetve keresse területileg illetékes képviselőnket!

LEXION - Ez az Ön gépe

A LEXION nem egyszerűen egy kombájn – ez a mi aranystandardunk, ha a legnagyobb teljesítményről és a gépkezelő maximális támogatásáról van szó. Van is mire büszkének lennünk! Ebben a sorozatban benne rejlik az innovációs erő, hogy generációról generációra egyre jobbá váljon.

Ez természetesen azonban csak Önnel, az Ön tapasztalataival lehetséges. Egyik gazdaság sem olyan, mint a másik. Minden egyes kicsi javítással a LEXON kombájnt egyre inkább az Ön igényeire szabjuk.

A LEXION kombájnokhoz most újdonságként kínáljuk a CONVIO / CONVIO FLEX szalagos vágóasztalokat, melyek kiválóak alacsony növésű terményekhez vagy nehéz betakarítási körülmények közé, s melyek nagyon alacsony vágást tesznek lehetővé.

 

A CONVIO FLEX flexibilis kaszasín univerzális használatra lett kifejlesztve olyan növényekhez mint a gabona, repce, szója, borsó vagy a fű. A CONVIO vágóasztal (merev kaszasínnel) különösen gabonához és repcéhez ajánlott.

 

A CEMOS AUTO THRESHING bizonyíthatóan akár 17,7%-kal növeli a teljesítményt. Nem is csoda, hogy Aranyérmet kapott az Agritechnica 2017 kiállítás Innovation Award megmérettetésén!

 

TUCANO 580 / 580 MONTANA - Újdonság a csúcson

 

 

A TUCANO 580 egy az Előrendelés 2019 prospektusban szereplő hét új TUCANO modell közül, s egyben ez a sorozat top-modellje. Hiszen a jövő biztosításához a teljesítmény és az értékállóság egyre fontosabbá válik. Ismerje meg új termékeinket!

ÚJ: 580-as 11 000 literes magtartállyal és sok innovációval

ÚJ: Négy modell MONTANA technológiával

ÚJ: Takarítson meg 10% üzemanyagot a DYNAMIC POWER rendszerrel

ÚJ: Intuitív kezelési koncepció a CEBIS érintőképernyővel – csak szálljon be és induljon

 

Az új TUCANO 580 és TUCANO 580 MONTANA modellekkel a hibrid kombájnok osztálya nagyot erősödött. Az 580-as az APS HYBRID SYSTEM rendszerrel és a 11 000 literes magtartálytérfogattal felfelé bővíti a modellsorozatot.

 

Négy új modell, egészen akár 11 000 literes magtartály térfogattal egészítik ki a TUCANO termékprogramot. Mind APS HYBRID SYSTEM, mind APS cséplőrendszerrel elérhető.

 

ROLLANT 540 - Fixkamrás bálázó

 

 

A CLAAS bálázói tökéletes igavonók. Nagy teljesítményükkel, hosszú élettartamukkal és egyszerű kezelésükkel, valamint intelligens megoldásaikkal és ötleteikkel, melyekkel megkönnyítik Önnek a nehéz munkát. Fedezze fel a CLAAS Előrendelés 2019 prospektusban bemutatott bálázó újdonságokat!

ÚJ: ROLLANT 540 fixkamrás bálázó

ÚJ: Automatikus bálakamra ajtó a VARIANT bálázókban a COMFORT felszereltségi változatnál a 2019-es modelleknél

Figyelem: A QUADRANT 5300 90-es formátumában több kilogramm bálánként!

…és sok más újdonság

 

A ROLLANT fixkamrás bálázó minden igényre tökéletes megoldást kínál. A ROLLANT 340 egyszerű alkalmazásától kezdve egészen a bérvállalkozóknak kifejlesztett ROLLANT 454 UNIWRAP bálázóig.

 

A QUADRANT kocka bálázónkkal megbízható és teherbíró munkást állítunk az Ön oldalára – hatalmas áteresztéssel, egyedülálló bálatömörséggel és kitűnő vágásminőséggel.

 

Végül de nem utolsó sorban nézzék meg VARIANT bálázó akciónkat! A CLAAS VARIANT azoknak készült, akiknek több kell: akik elvárják a mindennapi munkát megkönnyítő okos műszaki megoldásokat és a kiváló minőséget.

Az innovatív megoldások és a kiváló minőség – az AXIÁL kiemelkedő háttértámogatásával – most kedvező kondíciókkal érhetők el az Előrendelés 2019 keretén belül. Adja le idén megrendelését, és vegye át 2019-ben még 2018-as áron VARIANT bálázóját! Részletekért keresse területileg illetékes CLAAS üzletkötő kollégáinkat! Az akció a 2018. november 15-ig beérkezett megrendelésekre, illetve a készlet erejéig érvényes.

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingmenedzser

Képek: CLAAS

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek