Bővül a Horsch értékesítési hálózata Németországban

Bővül a Horsch értékesítési hálózata Németországban

A jövőben a Horsch Maschinen GmbH a ZG Raiffeisen Technik GmbH-ra támaszkodik az értékesítés terén Badenben. Január 1-jétől a schwandorfi székhelyű mezőgazdasági vállalat termékei további 24 kereskedőhelyszínen lesznek elérhetők.

A Karlsruhe székhelyű ZG Raiffeisen Technik több évtizedes tapasztalattal rendelkezik és kiváló ügyfélkapcsolatokat alakít ki a gazdálkodókkal a munkaterületén. Marcus Lachenmann a Horsch területi vezetője számára az új partnerség nagy lehetőségeket kínál: „Tovább erősíthetjük az ügyfél, a kereskedő és a gyártó közötti kapcsolatot”. A Horsch termékeit eddig Wertheim és Weil am Rhein között, valamint a Boden-tó környékén az Agrom Agrartechnik, a ZG Raiffeisen Technik leányvállalata forgalmazta. Azonban ennek a vállalatnak nagyobbrészt Württembergben vannak fióktelepeik. „A ZG Raiffeisen Technik országos hálózatának köszönhetően ügyfeleinknek rövid utat kell megtenniük a kereskedőinkhez Badenben.” – mondja Lachenmann.

 

 

Azonban a megnövekedett számok csak a változás egyik részét jelentik. A Horsch és a ZG Raiffeisen Technik két, nagyon hasonló filozófiával rendelkező partner. „A Horschnál igyekeznek a vásárló igényeinek leginkább megfelelő gépet ajánlani” – magyarázza Lachenmann. „Ennek meg kell felelnie az üzemméretnek, valamint az uralkodó talaj- és éghajlati viszonyoknak is.”

A ZG Raiffeisen Technik mindig is egyedi ügyfélkapcsolatokat ápolt és leányvállalata révén mindig is szorosan kapcsolódott a régió gazdálkodóihoz. A két évvel ezelőtti értékesítési hálózat változásának köszönhetően – mely során az egyes telephelyek erős technikai központok köré csoportosultak – még szorosabb ügyfélgondozás vált lehetővé.

„Nagyon várom, hogy meggyőzően átadhassuk a Horsch szenvedélyét és mezőgazdasági szakértelmét az ügyfeleink számára” – mondja Martin Zuckerbach, a ZG Raiffeisen Technik ügyvezető igazgatója. A fióktelepek 2019. január 2-ai hivatalos elindulásáig az értékesítési- és szolgáltatási témákban dolgozó alkalmazottak intenzíven felkészülnek a Horsch termékportfóliójából.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Horsch

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek