Biztosítási aktualitások

Biztosítási aktualitások

Augusztus 31-ig kell elküldenie a mezőgazdasági biztosítások 2013. évi díjához nyújtott támogatással kapcsolatban a termelőknek a megfelelő dokumentumokat a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal részére. Részletekért kattintson a bővebben gombra!

Díjtámogatott mezőgazdasági biztosítások 2013. év

 

Figyelem, fontos határidő közeleg a mezőgazdasági biztosítások 2013. évi díjához nyújtott támogatással kapcsolatban! A termelőknek meg kell küldeniük a megkötött biztosítási szerződés aláírt ajánlatának és biztosítási kötvényének másolatát a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal részére 2013. augusztus 31-ig.

A szerződőnek csak abban az esetben nem kell ezt megtennie, ha szerződéskötéskor a biztosító vállalta, hogy meghatalmazás útján ügyfele helyett benyújtja az MVH felé a kért dokumentumokat.

Felhívjuk minden kedves Partnerünk figyelmét, akik megtiszteltek bennünket bizalmukkal és rajtunk keresztül kötötték meg az idei évben mezőgazdasági biztosításukat, hogy ügyeljenek a fontos határidő betartására!

 

Bővebb információkért kattintson az AFS Kft. Biztosítási aktualitások oldalára, illetve keresse pénzügyi tanácsadó kollégáinkat!

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek