Barátságos mérkőzések

Barátságos mérkőzések

A Würth 30 éves fennállása alkalmából foci kupát rendezett partnereinek, melyre az AXIÁL Kft. csapata is nevezett. Összesen 17 delegáció csapott össze a budaörsi Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont műfüves kispályáin, de csak egy győzhetett.

A múlt hétvégi foci torna küzdelmei reggel 9:30-kor kezdődtek egy rövid megnyitót és regisztrációt követően. A 17 megjelent csapat, egytől egyig jó kapcsolatot ápol a szervezővel és egymással, így nemcsak formálisan, hanem valójában is barátságosan zajlottak a mérkőzések. A megjelentek derekasan küzdöttek, az AXIÁL Kft. is sokáig állta a sarat, de végül a negyeddöntőben vereséget szenvedett és összesítésben az 5. helyezést érte el. A labdarúgó tornát végül a CLAAS Hungária csapata nyerte meg. A kollegák nagyon örültek a meghívásnak és vérbeli focistákként már a következő megmérettetésre készülnek.


A rendezvényre egyébként nem csak a labdarúgókat, hanem a kísérő kollegáikat, illetve hozzátartozóikat szeretettel várták, melyre természetesen ingyenes volt a belépés. A gyermekek számára ugrálóvárral és kézműves foglalkozással készültek, hogy felhőtlenül teljen a nap, amíg a mérkőzések zajlanak.


Gratulálunk a nyertesnek és köszönjük a meghívást! Az axiálos csapatnak pedig jó felkészülést kívánunk az újabb megmérettetéshez!

 


Csapattagok balról jobbra a képen: Frányó Tamás, Kőhegyi Zsolt, Kodó Gábor, ifj. Bátyity Antal, Kálmán Péter, Szilágyi Tamás, Csáki-Felső Sándor, Kárpáti Lajos, Spaltenberger Tamás, Pécsi Lajos, Molnár Miklós

 

Kép: AXIÁL Kft.
Forrás: Würth Szereléstechnika Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek