Az AXIÁL is előad a Magro.hu konferenciáján

Az AXIÁL is előad a Magro.hu konferenciáján

A Magro.hu idén decemberben és jövő januárban újra megrendezi a Kukorica és Búza Konferenciasorozatát. Az eseményen jól ismert hazai, piacvezető vállalatok és kisebb cégek egyaránt bemutatják megoldásaikat egy-egy sok

Idén december 14-én a Kaposvári Egyetemen, míg a jövő évben január 18-án a Debreceni Egyetemen kerül sor a rendezvényre. Az eseményen teljes körű képet kap a talajelőkészítés, vetőmagkérdés, tápanyagpótlás vagy növényvédelem, betakarítás, precíziós gazdálkodás, értékesítés, finanszírozás, legmodernebb és leghatékonyabb lehetőségeiről. 

Ha Önt is érdeklik a kukorica- és búzatermesztés aktuális kihívásai és az azokra adható válaszok, valamint újdonságok, akkor jöjjön el a konferenciára! Az AXIÁL Kft. képviseletében Dr. Mesterházi Péter Ákos, precíziós gazdálkodási csoportvezető ad elő Debrecenben. Előadásában a csúcstechnikában – műholdas navigáció, távérzékelés, térinformatika – rejlő lehetőségeket, illetve azok szántóföldi növénytermesztésben való használatával járó előnyöket ismerteti a konferencián.

A rendezvény részvételi díja 5500 Ft, de a Magro.hu jóvoltából ingyenesen vehetnek részt rajta partnereink, melyhez mindössze annyit kell tennie, hogy a regisztráció során a megjegyzésbe írja bele a következő kódot: AXIAL123. A rendezvényre IDE kattintva tud regisztrálni!

Bővebb információért látogasson a II. KUKORICA és BÚZA Konferenciasorozat honlapjára a www.magro.hu/konferencia oldalra!

 

Forrás és kép: magro.hu

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek